Korn - Mr. Rogers

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Korn [Band]
Producer:Ross Robinson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:11Life Is PeachyImmortal / Epic
485 369 6
Album
CD
15/10/1996
5:103 Original Album ClassicsEpic / Legacy
88697617152
Album
CD
25/01/2010
5:11Original Album ClassicsEpic / Legacy
88843066072
Album
CD
12/09/2014

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
****
Cool track.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Shit, bagger, klikowerk ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?