Korn - Live & Rare

Cover Korn - Live & Rare
Cover

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 3
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 38 / Weken: 4
fr  Piek: 100 / Weken: 2
be  Piek: 90 / Weken: 3 (V)
  Piek: 94 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 73 / Weken: 1

Tracks

09/05/2006
CD Epic / Immortal 82876 82247 2 (Sony BMG) / EAN 0828768224724
Toon detailsAlles beluisteren
1.Did My Time (Live at CBGB's)
  4:12
2.Blind (Live at CBGB's)
  4:12
3.Falling Away From Me (Live at CBGB's)
  4:15
4.Right Now (Live at CBGB's)
  3:05
5.Got The Life (Live at CBGB's)
  4:06
6.Here To Stay (Live at CBGB's)
  4:19
7.Freak On A Leash (Live at CBGB's)
  4:25
8.Another Brick In The Wall (Parts 1, 2, 3) (Live at CBGB's)
  8:21
9.One (Live MTV Icon)
  4:27
10.My Gift To You (Live Woodstock '99)
  6:13
11.A.D.I.D.A.S. (Live Woodstock '99)
  3:50
12.Earache My Eye
  4:50
13.Proud
  3:26
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?