Korn - Korn

Cover Korn - Korn
CD
Immortal / Epic 478 080 2

Album

Jaar:1994
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/07/1999 (Positie 56)
Laatste week notering:31/07/1999 (Positie 68)
Piekpositie:56 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10709 (123 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 3
au  Piek: 46 / Weken: 5
nz  Piek: 10 / Weken: 30

Tracks

11/10/1994
CD Immortal / Epic 478 080 2 (Sony) / EAN 5099747808029
11/10/1994
CD Immortal / Epic 478080-2 (Sony) [au] / EAN 9399700010152
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blind
  4:19
2.Ball Tongue
  4:29
3.Need To
  4:01
4.Clown
  4:37
5.Divine
  2:51
6.Faget
  5:49
7.Shoots And Ladders
  5:22
8.Predictable
  4:32
9.Fake
  4:51
10.Lies
  3:22
11.Helmet In The Bush
  4:02
12.Daddy
  17:31
   
11/09/2009
CD Epic 88697547322 (Sony) / EAN 0886975473229
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?