Korn - Issues

Cover Korn - Issues
CD
Epic / Immortal 496359 9
Cover Korn - Issues
Cover

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/1999 (Positie 13)
Laatste week notering:01/07/2000 (Positie 88)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:4449 (690 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 86 / Weken: 2
de  Piek: 9 / Weken: 25
at  Piek: 13 / Weken: 12
fr  Piek: 12 / Weken: 3
nl  Piek: 13 / Weken: 17
be  Piek: 28 / Weken: 13 (V)
  Piek: 44 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 2
fi  Piek: 4 / Weken: 9
no  Piek: 10 / Weken: 3
it  Piek: 41 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 12
nz  Piek: 2 / Weken: 12

Tracks

15/11/1999
CD Epic / Immortal 496359 9 (Sony) / EAN 5099749635999
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dead
  1:12
2.Falling Away From Me
  4:30
3.Trash
  3:27
4.4 U
  1:42
5.Beg For Me
  3:53
6.Make Me Bad
  3:55
7.It's Gonna Go Away
  1:30
8.Wake Up
  4:07
9.Am I Going Crazy
  0:59
10.Hey Daddy
  3:44
11.Somebody Someone
  3:47
12.No Way
  4:08
13.Let's Get This Party Started
  3:41
14.Wish You Could Be Me
  1:07
15.Counting
  3:37
16.Dirty
  7:50
   
29/11/1999
CD Immortal / Epic EPC 496359 2 (Sony) / EAN 5099749635920
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/07/2010
LP Music On Vinyl MOVLP109 / EAN 8713748980122
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/11/2018
LP Epic / Immortal 19075843981 (Sony) / EAN 0190758439815
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Wederom erg goed album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?