Korn - Falling Away From Me

Cover Korn - Falling Away From Me
Cover

Charts

Binnenkomst:08/01/2000 (Positie 89)
Laatste week notering:12/02/2000 (Positie 83)
Piekpositie:77 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:18440 (119 Punten)
In de landen:
de  Piek: 86 / Weken: 6
nl  Piek: 77 / Weken: 6
be  Tip (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30IssuesEpic / Immortal
496359 9
Album
CD
15/11/1999
4:32Indie 2000 Volume 6Columbia
497851.2
Compilatie
CD
12/11/2000
4:31De Afrekening 23Universal TV
520.165-2
Compilatie
CD
24/11/2000
4:31Greatest Hits Vol. 1Immortal / Epic
518 792 2
Album
CD/DVD
04/10/2004
Live at CBGB's4:15Live & RareEpic / Immortal
82876 82247 2
Album
CD
09/05/2006
»» alles tonen

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.52 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

jeankeL
******
beste nummer van korn voor mij ! heerlijk plaatje.

BeansterBarnes
*****
Peaked at #62 in Australia, 2000.

nirvanamusic87
****
Great rocking track. UK#24.

bluezombie
****
Decent track.

Rootje
******
Ge-wel-dig. Dit werkje hoort wat mij betreft tot een van hun beste werkjes.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat uit ½ november 1999 door de Amerikaanse metal formatie uit Bakersfield: "KoЯn", alias: "Korn" !!! Één van de betere track's van hun studioalbum: "Issues" !!! Dik 4 sterren ☺!!!

BingTheKing
****
kan er mee door

gherkin
******
Uitstekend nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?