Korn - Did My Time

Cover Korn - Did My Time
CD-Single
Immortal / Epic 674151-2 (au)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Korn [Band]
Producer:Jonathan Davis
Korn [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2003 (Positie 87)
Laatste week notering:30/08/2003 (Positie 87)
Piekpositie:87 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23760 (14 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 17 / Weken: 10
de  Piek: 12 / Weken: 9
at  Piek: 12 / Weken: 13
nl  Piek: 87 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 19 / Weken: 9
fi  Piek: 13 / Weken: 1
dk  Piek: 14 / Weken: 2
it  Piek: 19 / Weken: 6
au  Piek: 29 / Weken: 5

Tracks

22/07/2003
CD-Single Immortal / Epic 674151-2 (Sony) [au] / EAN 9399700111507
Toon detailsAlles beluisteren
1.Did My Time
  4:10
2.Did My Time (The Greyedout Mix)
  4:48
3.One (Live)
4:32
Extras:
'One' recorded live for MTV - Icon Metallica in 2003.
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10Did My TimeImmortal / Epic
674151-2
Single
CD-Single
22/07/2003
The Greyedout Mix4:48Did My TimeImmortal / Epic
674151-2
Single
CD-Single
22/07/2003
4:04Take A Look In The MirrorImmortal / Epic
EPC 513325 2
Album
CD
24/11/2003
4:07Greatest Hits Vol. 1Immortal / Epic
518 792 2
Album
CD/DVD
04/10/2004
Live at CBGB's4:12Live & RareEpic / Immortal
82876 82247 2
Album
CD
09/05/2006
»» alles tonen

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.72 (Reviews: 68)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

jeankeL
****
1 van hun beteren . goed nummer.

bluezombie
**
Poor effort.

BeansterBarnes
******
Wicked track and film clip!

5 -------> 6
Laatst gewijzigd: 08/02/2013 07:44

irelander
***
I don't like the chorus especially. 2.5*

gherkin
*****
Fijn plaatje van Korn.

wefoundove
***
quite average

LIFTER500
***
Just another typical track of this genre, nothing special.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?