Korn - Coming Undone

Cover Korn - Coming Undone
Cover

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:The Matrix
Korn [Band]
Producer:The Matrix
Jonathan Davis
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 86 / Weken: 3
nz  Piek: 16 / Weken: 9

Tracks

17/03/2006
CD-Single EMI 0094635602029
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coming Undone
  
2.Eaten Up Inside
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19See You On The Other SideVirgin
3458902
Album
CD
02/12/2005
Coming UndoneEMI
0094635602029
Single
CD-Single
17/03/2006
Unplugged3:35Unplugged MTVVirgin
3860272
Album
CD
02/03/2007

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.58 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BingTheKing
***
matig

Rootje
****
Korn heeft sterker materiaal als dit uitgebracht.
Het is wel oke, maar mis toch wat.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?