Kings Of Leon - Can We Please Have Fun

Cover Kings Of Leon - Can We Please Have Fun
Cover

Album

Jaar:2024
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/05/2024 (Positie 15)
Laatste week notering:18/05/2024 (Positie 15)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12989 (86 Punten)
Vinyl 33:18/05/2024 / Piek: 4 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 4 / Weken: 1
nl  Piek: 15 / Weken: 1
au  Piek: 20 / Weken: 1
nz  Piek: 3 / Weken: 1

Tracks

10/05/2024
CD LoveTap 060246523248 (UMG) / EAN 0602465232486
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ballerina Radio
  3:51
2.Rainbow Ball
  4:10
3.Nowhere To Run
  3:40
4.Mustang
  3:14
5.Actual Daydream
  3:18
6.Split Screen
  5:03
7.Don't Stop The Bleeding
  3:37
8.Nothing To Do
  2:55
9.M Television
  3:27
10.Hesitation Gen
  3:17
11.Ease Me On
  3:28
12.Seen
  4:52
   
10/05/2024
LP LoveTap 060246523250 (UMG) / EAN 0602465232509
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
Can We Please Have Fun18/05/2024151
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?