Kim-Lian & Linda Bengtzing - Not That Kinda Girl

Cover Kim-Lian & Linda Bengtzing - Not That Kinda Girl
Digital
Corbeau CMM2009234

Charts

Binnenkomst:24/10/2009 (Positie 45)
Laatste week notering:05/12/2009 (Positie 100)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:11710 (355 Punten)
Download:07/11/2009 / Piek: 41 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 7

Tracks

09/10/2009
Promo - Digital Corbeau CMM2009234 / EAN 8710981050100
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not That Kinda Girl
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Not That Kinda Girl [Promo]Corbeau
CMM2009234
Single
Digital
09/10/2009
3:36Min karusell - En samlingWEA
5052498-4632-2-0
Album
CD
02/03/2011

Kim-Lian   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Teenage Superstar20/09/2003515
Hey Boy!21/02/2004412
Garden Of Love08/05/20041510
Kids In America21/08/20041012
Road To Heaven06/05/2006289
In Vain21/10/2006337
Gemengde gevoelens (Fouradi feat. Kim-Lian)21/02/2009177
Not That Kinda Girl (Kim-Lian & Linda Bengtzing)24/10/2009327
Dit pakt niemand ons meer af14/07/2012733
Break The Ice08/12/2012801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Balance29/05/20044316
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fox Kids presenteert Doe de Dance [DVD]31/05/20031213
 

Linda Bengtzing   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Not That Kinda Girl (Kim-Lian & Linda Bengtzing)24/10/2009327
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Toffe plaat van "Kim-Lian & Linda Bengtzing" uit oktober 2009 !!! Ook de videoclip is geinig !!! Vlot en vrolijk, goed genoeg voor de 5 sterren ☺!!!

DeejayDave
****
Kim en Linda proberen Lady Gaga na te doen. Doffen zich net zo raar op, zelfde klanken. Neemt niet weg dat "Not that kinda girl" helemaal geen slechte plaat is. Ze hadden alleen dat ge-nananana wel weg kunnen laten.

Gangsterwolf
******
Geweldig nummer! Dit is nog eens goede muziek!

Cheetah
*****
Toffe plaat

chartmeester
***
het refrein ís ok, voor de rest lekker meedeinen op de Lady Gaga en Katy Perry - hype....
Laatst gewijzigd: 31/10/2009 16:43

RV
******
Wat een ongelooflijk goede en toffe plaat van onze eigen Kim-Lian en de Zweedse Linda Bengtzing. Grandioos!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?