Kensington - What Lies Ahead

Cover Kensington - What Lies Ahead
Digital
Kensington 19UMGIM65368

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Kensington [Band]
Producer:Gggarth
Kensington [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:07/09/2019 / Piek: 12 / Weken: 2
Single Tip:07/09/2019 / Piek: 1 / Weken: 2

Tracks

30/08/2019
Digital Kensington 19UMGIM65368 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.What Lies Ahead
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24What Lies AheadKensington
19UMGIM65368
Single
Digital
30/08/2019

Kensington   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Youth21/08/2010786
Let Go26/03/2011742
Home Again19/01/20134020
Streets12/04/20141940
All For Nothing12/07/20145118
War15/11/20141342
Riddles16/05/20154423
Done With It24/10/20155715
Heading Up High (Armin van Buuren feat. Kensington)07/11/20153526
Do I Ever10/09/20163120
Sorry05/11/20162620
Fiji05/11/2016971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Borders02/04/2011673
Vultures19/05/20126109
Rivals16/08/20141243
Control05/11/20161142
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Weer een prima nummertje van Kensington.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?