Kensington - Uncharted

Cover Kensington - Uncharted
Cover

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Kensington [Band]
Producer:Gggarth
Kensington [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/11/2019 (Positie 91)
Laatste week notering:07/12/2019 (Positie 51)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:16432 (183 Punten)
Airplay:16/11/2019 / Piek: 14 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01TimeKensington
081 107-9
Album
CD
15/11/2019

Kensington   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Youth21/08/2010786
Let Go26/03/2011742
Home Again19/01/20134020
Streets12/04/20141940
All For Nothing12/07/20145118
War15/11/20141342
Riddles16/05/20154423
Done With It24/10/20155715
Heading Up High (Armin van Buuren feat. Kensington)07/11/20153526
Do I Ever10/09/20163120
Sorry05/11/20162620
Fiji05/11/2016971
What Lies Ahead21/09/2019767
Uncharted16/11/2019324
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Borders02/04/2011673
Vultures19/05/20126109
Rivals16/08/20141249
Control05/11/20161152
Time23/11/201913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Deze Nederlanders blijven gewoon prima nummers op de wereld loslaten.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?