Kensington - Greatest Hits

Cover Kensington - Greatest Hits
CD
Universal 482 289-5

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/09/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:24/09/2022 (Positie 46)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:7591 (347 Punten)
Vinyl 33:10/09/2022 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

26/08/2022
White Coloured Vinyl - LP Music On Vinyl MOVLP3148 / EAN 0602445605026
Toon detailsAlles beluisteren
   
26/08/2022
CD Universal 482 289-5 (UMG) / EAN 0602445648627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Streets
  
2.War
  
3.Riddles
  
4.Sorry
  
5.Do I Ever
  
6.Home Again
  
7.Bridges
  
8.Uncharted
  
9.All For Nothing
  
10.Done With It
  
11.Fiji
  
12.What Lies Ahead
  
13.Bats
  
14.Slicer
  
15.Let Go
16.We Are The Young
  
17.Ghosts
  
18.Island
  
19.Control
  
20.St. Helena
  
   
14/10/2022
LP Music On Vinyl MOVLPB3148 / EAN 0602448253903
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kensington   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Youth21/08/2010786
Let Go26/03/2011742
Home Again19/01/20134020
Streets12/04/20141940
All For Nothing12/07/20145118
War15/11/20141342
Riddles16/05/20154423
Done With It24/10/20155715
Heading Up High (Armin van Buuren feat. Kensington)07/11/20153526
Do I Ever10/09/20163120
Sorry05/11/20162620
Fiji05/11/2016971
What Lies Ahead21/09/2019767
Uncharted16/11/20193234
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Borders02/04/2011673
Vultures19/05/20126109
Rivals16/08/20141291
Control05/11/20161184
Time23/11/2019154
Unplugged - Live04/12/202147
Greatest Hits03/09/202214
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?