Kensington - Control

Cover Kensington - Control
CD
Kensington 571 326-1
LP
Music On Vinyl MOVLP1791 (nl)
Cover Kensington - Control
CD Limited Live Edition
Kensington 579 399-6
Cover Kensington - Control
LP
Kensington 670 345-1

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/11/2016 (Positie 1)
Laatste week notering:22/02/2020 (Positie 83)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:163
Positie aller tijden:27 (9471 Punten)
Combialbum:05/11/2016 / Piek: 1 / Weken: 113
Vinyl 33:07/01/2017 / Piek: 1 / Weken: 39
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 163
be  Piek: 26 / Weken: 21 (V)

Tracks

28/10/2016
CD Kensington 571 326-1 (UMG) / EAN 0602557132618
28/10/2016
LP Music On Vinyl MOVLP1791 [nl] / EAN 0602557132625
28/10/2016
Digital Kensington 16UMGIM58456 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do I Ever
  3:24
2.Fiji
  2:40
3.Slicer
  3:16
4.Regret
  3:39
5.All Before You
  3:39
6.Sorry
  3:47
7.Control
  4:35
8.Rely On
  2:39
9.Bridges
  3:40
10.Storms
  4:12
11.St. Helena
  4:42
   
04/11/2016
LP Music On Vinyl MOVLPL1791 / EAN 4059251032588
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/10/2017
Limited Live Edition - CD Kensington 579 399-6 (UMG) / EAN 0602557939965
17/11/2017
Limited Live Edition - LP Kensington 670 345-1 (UMG) / EAN 0602567034513
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Do I Ever
  3:24
2.Fiji
  2:40
3.Slicer
  3:16
4.Regret
  3:39
5.All Before You
  3:39
6.Sorry
  3:47
7.Control
  4:35
8.Rely On
  2:39
9.Bridges
  3:40
10.Storms
  4:12
11.St. Helena
  4:42
CD 2:
Live At Ziggo Dome 2016
1.Regret (Live 2016)
  4:40
2.Riddles (Live 2016)
  3:42
3.All For Nothing (Live 2016)
  4:54
4.Done With It (Live 2016)
  3:26
5.Rivals (Live 2016)
  5:24
6.Don't Walk Away (Live 2016)
  3:40
7.Words You Don't Know (Live 2016)
  4:56
8.Sorry (Live 2016)
  3:49
9.War (Live 2016)
  3:46
10.Control (Live 2016)
  4:36
11.St. Helena (Live 2016)
  8:32
   
17/11/2017
LP Music On Vinyl MOVLPL2047 / EAN 4059251182696
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kensington   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Youth21/08/2010786
Let Go26/03/2011742
Home Again19/01/20134020
Streets12/04/20141940
All For Nothing12/07/20145118
War15/11/20141342
Riddles16/05/20154423
Done With It24/10/20155715
Heading Up High (Armin van Buuren feat. Kensington)07/11/20153526
Do I Ever10/09/20163120
Sorry05/11/20162620
Fiji05/11/2016971
What Lies Ahead21/09/2019767
Uncharted16/11/20193215
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Borders02/04/2011673
Vultures19/05/20126109
Rivals16/08/20141260
Control05/11/20161163
Time23/11/2019114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
****
Aardig album van de Utrechtse rockband Kensington.
Maar het kan beter, het lijkt wat formulematig.

gherkin
*****
Toch één van de leukere Nederlandse groepen van het moment met best wel een fijn album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?