Kendrick Lamar - Untitled 08 - 09.06.2014

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Kendrick Duckworth
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

07/03/2016
Digital Aftermath / Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Untitled 08 - 09.06.2014
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Untitled 08 - 09.06.2014Aftermath / Interscope
-
Single
Digital
07/03/2016
3:55Untitled Unmastered.Aftermath / Interscope
00602547854032
Album
CD
11/03/2016

Kendrick Lamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
i25/10/2014823
King Kunta28/03/2015704
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016823
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Sidewalks (The Weeknd feat. Kendrick Lamar)03/12/2016472
Humble.08/04/20171616
DNA.22/04/2017315
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)22/04/2017422
Element.22/04/2017442
Yah.22/04/2017541
Feel.22/04/2017561
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)22/04/2017582
XXX. (Kendrick Lamar feat. U2)22/04/2017601
Pride.22/04/2017671
Blood.22/04/2017691
Lust.22/04/2017721
Fear.22/04/2017851
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/20181915
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/20182210
Black Panther17/02/2018831
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
Goosebumps (Travis Scott feat. Kendrick Lamar)02/05/20205629
The Heart Part 514/05/2022831
N9521/05/2022262
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
United In Grief21/05/2022451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Kid, M.A.A.D. City27/10/20121614
To Pimp A Butterfly21/03/2015926
Untitled Unmastered.12/03/201695
Damn.22/04/2017245
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/2018229
Mr. Morale & The Big Steppers21/05/2022129
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67Kendrick Lamar - Untitled 08 - 09.06.2014 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Er zijn heel wat mensen die deze Kendrick Lamar een genie vinden maar ik ben nog steeds niet zo enthousiast. Al vind ik dit nu net wel een derde ster waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?