Kendrick Lamar - N95

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/05/2022 (Positie 26)
Laatste week notering:28/05/2022 (Positie 61)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:19573 (115 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 3
at  Piek: 21 / Weken: 2
fr  Piek: 24 / Weken: 2
nl  Piek: 26 / Weken: 2
se  Piek: 22 / Weken: 2
no  Piek: 21 / Weken: 1
dk  Piek: 12 / Weken: 2
it  Piek: 77 / Weken: 1
pt  Piek: 6 / Weken: 7
au  Piek: 3 / Weken: 4
nz  Piek: 2 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Mr. Morale & The Big SteppersAftermath / Interscope
22UMGIM52376
Album
Digital
13/05/2022

Kendrick Lamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
i25/10/2014823
King Kunta28/03/2015704
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016823
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Sidewalks (The Weeknd feat. Kendrick Lamar)03/12/2016472
Humble.08/04/20171616
DNA.22/04/2017315
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)22/04/2017422
Element.22/04/2017442
Yah.22/04/2017541
Feel.22/04/2017561
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)22/04/2017582
XXX. (Kendrick Lamar feat. U2)22/04/2017601
Pride.22/04/2017671
Blood.22/04/2017691
Lust.22/04/2017721
Fear.22/04/2017851
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/20181915
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/20182210
Black Panther17/02/2018831
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
Goosebumps (Travis Scott feat. Kendrick Lamar)02/05/20205629
The Heart Part 514/05/2022831
N9521/05/2022262
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
United In Grief21/05/2022451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Kid, M.A.A.D. City27/10/20124510
To Pimp A Butterfly21/03/2015926
Untitled Unmastered.12/03/201695
Damn.22/04/2017244
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/2018229
Mr. Morale & The Big Steppers21/05/2022120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.61Kendrick Lamar - N95 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Enorm sterk nummertje van deze topper in z'n genre.

bluezombie
***
.

irelander
*****
I'm reminded a little bit of "Steppin' on Ni**as" with the synths. The "servin' up a look" part is also one of the most memorable moments on the album so there's that too. 4.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?