Kendrick Lamar - Mr. Morale & The Big Steppers

Cover Kendrick Lamar - Mr. Morale & The Big Steppers
Digital
Aftermath / Interscope 22UMGIM52376

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/05/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 18)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:4971 (652 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 6
de  Piek: 8 / Weken: 6
at  Piek: 2 / Weken: 6
fr  Piek: 3 / Weken: 6
nl  Piek: 1 / Weken: 7
be  Piek: 1 / Weken: 6 (V)
  Piek: 2 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 5
fi  Piek: 1 / Weken: 5
no  Piek: 1 / Weken: 2
dk  Piek: 1 / Weken: 5
it  Piek: 6 / Weken: 5
es  Piek: 7 / Weken: 6
pt  Piek: 3 / Weken: 3
au  Piek: 1 / Weken: 5
nz  Piek: 1 / Weken: 5

Tracks

13/05/2022
Digital Aftermath / Interscope 22UMGIM52376 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.United In Grief
  4:15
2.N95
  3:16
3.Worldwide Steppers
  3:23
4.Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer - Die Hard
  3:59
5.Kendrick Lamar feat. Sampha - Father Time
  3:42
6.Rich [Interlude]
  1:43
7.Rich Spirit
  3:22
8.Kendrick Lamar & Taylour Paige - We Cry Together
  5:41
9.Kendrick Lamar, Summer Walker & Ghostface Killah - Purple Hearts
  5:29
10.Count Me Out
  4:43
11.Crown
  4:24
12.Kendrick Lamar & Kodak Black - Silent Hill
  3:40
13.Savior [Interlude]
  2:33
14.Kendrick Lamar, Baby Keem & Sam Dew - Savior
  3:44
15.Auntie Diaries
  4:41
16.Kendrick Lamar & Tanna Leone - Mr. Morale
  3:30
17.Kendrick Lamar feat. Beth Gibbons - Mother I Sober
  6:46
18.Mirror
  4:16
   
03/06/2022
CD Aftermath / Interscope 060244588690 (UMG) / EAN 0602445886906
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kendrick Lamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
i25/10/2014823
King Kunta28/03/2015704
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016823
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Sidewalks (The Weeknd feat. Kendrick Lamar)03/12/2016472
Humble.08/04/20171616
DNA.22/04/2017315
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)22/04/2017422
Element.22/04/2017442
Yah.22/04/2017541
Feel.22/04/2017561
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)22/04/2017582
XXX. (Kendrick Lamar feat. U2)22/04/2017601
Pride.22/04/2017671
Blood.22/04/2017691
Lust.22/04/2017721
Fear.22/04/2017851
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/20181915
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/20182210
Black Panther17/02/2018831
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
Goosebumps (Travis Scott feat. Kendrick Lamar)02/05/20205629
The Heart Part 514/05/2022831
N9521/05/2022262
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
United In Grief21/05/2022451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Kid, M.A.A.D. City27/10/20124510
To Pimp A Butterfly21/03/2015926
Untitled Unmastered.12/03/201695
Damn.22/04/2017244
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/2018229
Mr. Morale & The Big Steppers21/05/202217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86Kendrick Lamar - Mr. Morale & The Big Steppers (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Lamar doet wat hij moest doen en zorgt voor bijzonder sterke muziek en een geweldig nieuw album.

Rootje
****
Dit is best een goed album. Vernieuwende hiphop met een echte moraal. Lamar verweeft verschillende genres in zijn muziek. Verfrissend.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?