Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer - Die Hard

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/05/2022 (Positie 39)
Laatste week notering:28/05/2022 (Positie 66)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:20396 (97 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 2
at  Piek: 41 / Weken: 1
fr  Piek: 32 / Weken: 2
nl  Piek: 39 / Weken: 2
be  Piek: 50 / Weken: 1 (V)
se  Piek: 23 / Weken: 2
no  Piek: 30 / Weken: 1
dk  Piek: 22 / Weken: 1
it  Piek: 87 / Weken: 1
pt  Piek: 13 / Weken: 6
au  Piek: 5 / Weken: 4
nz  Piek: 6 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Mr. Morale & The Big SteppersAftermath / Interscope
22UMGIM52376
Album
Digital
13/05/2022

Kendrick Lamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
i25/10/2014823
King Kunta28/03/2015704
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016823
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Sidewalks (The Weeknd feat. Kendrick Lamar)03/12/2016472
Humble.08/04/20171616
DNA.22/04/2017315
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)22/04/2017422
Element.22/04/2017442
Yah.22/04/2017541
Feel.22/04/2017561
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)22/04/2017582
XXX. (Kendrick Lamar feat. U2)22/04/2017601
Pride.22/04/2017671
Blood.22/04/2017691
Lust.22/04/2017721
Fear.22/04/2017851
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/20181915
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/20182210
Black Panther17/02/2018831
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
Goosebumps (Travis Scott feat. Kendrick Lamar)02/05/20205629
The Heart Part 514/05/2022831
N9521/05/2022262
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
United In Grief21/05/2022451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Kid, M.A.A.D. City27/10/20121614
To Pimp A Butterfly21/03/2015926
Untitled Unmastered.12/03/201695
Damn.22/04/2017245
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/2018229
Mr. Morale & The Big Steppers21/05/2022128
 

Blxst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chosen (Blxst & Tyga feat. Ty Dolla $ign)28/08/2021875
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Love Lost28/08/2021696
 

Amanda Reifer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.93Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer - Die Hard (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Nog zo'n straf nummertje uit z'n nieuwe album. Gaat hem dus ook nog een mooi aantal sterretjes opleveren.

bluezombie
***
.

irelander
****
I don't mind it but it's very "All The Stars" vibes, and that to me is not the progression that I'm interested in at all. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?