Kelis feat. Marc Dorsey / N.E.R.D - Ghetto Children

Nummer

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:48KaleidoscopeVirgin
8479112
Album
CD
21/01/2000

Kelis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Caught Out There22/01/2000413
Got Your Money (Ol' Dirty Bastard feat. Kelis)29/01/2000962
Good Stuff24/06/2000787
Get Along With You04/11/2000932
Young, Fresh n' New03/11/2001894
Milkshake17/01/2004713
Not In Love (Enrique Iglesias feat. Kelis)03/04/20041018
Trick Me29/05/2004418
Millionaire (Kelis feat. André 3000)23/10/2004375
I Love My Chick (Busta Rhymes feat. will.i.am & Kelis)22/07/2006438
Bossy (Kelis feat. Too $hort)30/09/2006722
Lil Star (Kelis feat. Cee-Lo)03/03/2007951
Acapella24/04/20101217
Bounce (Calvin Harris feat. Kelis)02/07/20112714
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kaleidoscope29/01/2000506
Tasty27/12/20031642
Kelis Was Here16/09/2006823
Flesh Tone22/05/2010814
Food26/04/2014941
 

N.E.R.D.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lapdance (N.E.R.D. feat. Lee Harvey and Vita)30/06/2001565
Rock Star27/07/2002742
Provider25/01/2003955
She Wants To Move13/03/2004814
Maybe05/06/20043712
Hot-N-Fun (N.E.R.D. feat. Nelly Furtado)31/07/2010884
Lemon (N.E.R.D. & Rihanna)11/11/2017871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Search Of...17/08/20023425
Fly Or Die03/04/2004541
Seeing Sounds14/06/20081414
Nothing06/11/2010312
No One Ever Really Dies23/12/2017324
 

Marc Dorsey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Kelis feat. Marc Dorsey / N.E.R.D - Ghetto Children (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?