Keane - Cause And Effect

Cover Keane - Cause And Effect
LP
Island 060257791608
CD
Island 7791603
CD
Island 7791606
Digital
Island 19UMGIM42584

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/2019 (Positie 11)
Laatste week notering:12/10/2019 (Positie 90)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10090 (160 Punten)
Vinyl 33:28/09/2019 / Piek: 22 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 18 / Weken: 3
de  Piek: 16 / Weken: 2
at  Piek: 56 / Weken: 1
nl  Piek: 11 / Weken: 3
be  Piek: 15 / Weken: 3 (V)
  Piek: 9 / Weken: 4 (W)
es  Piek: 9 / Weken: 3
pt  Piek: 8 / Weken: 3

Tracks

20/09/2019
CD Island 7791603 (UMG) / EAN 0602577916038
20/09/2019
Digital Island 19UMGIM42584 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're Not Home
  5:32
2.Love Too Much
  3:09
3.The Way I Feel
  4:06
4.Put The Radio On
  4:11
5.Strange Room
  4:23
6.Stupid Things
  3:49
7.Phases
  3:36
8.I'm Not Leaving
  4:14
9.Thread
  4:52
10.Chase The Night Away
  4:03
11.I Need Your Love
  4:11
   
20/09/2019
Limited Super Deluxe Edition - LP Island 060257792042 (UMG) / EAN 0602577920424
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
2CD+LP+10"
   
20/09/2019
Pink Vinyl - LP Island 060257791609 (UMG) / EAN 0602577916090
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/09/2019
Deluxe Edition - CD Island 7791606 (UMG) / EAN 0602577916069
20/09/2019
Deluxe - Digital Island 19UMGIM42584 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're Not Home
  5:32
2.Love Too Much
  3:09
3.The Way I Feel
  4:06
4.Put The Radio On
  4:11
5.Strange Room
  4:23
6.Stupid Things
  3:49
7.Phases
  3:36
8.I'm Not Leaving
  4:14
9.Thread
  4:52
10.Chase The Night Away
  4:03
11.I Need Your Love
  4:11
Bonus Tracks
12.New Golden Age
  3:44
13.Difficult Year
  3:28
14.The Way I Feel (Sea Fog Acoustic Session)
  3:35
15.Stupid Things (Sea Fog Acoustic Session)
  4:02
16.I'm Not Leaving (Sea Fog Acoustic Session)
  4:10
   
20/09/2019
LP Island 060257791608 (UMG) / EAN 0602577916083
Toon detailsAlles beluisteren
   

Keane   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Somewhere Only We Know10/04/20041528
Everybody's Changing24/07/20042026
Bedshaped23/10/20041321
This Is The Last Time19/03/20054314
Is It Any Wonder?03/06/20061715
Crystal Ball19/08/20063610
Nothing In My Way09/12/2006569
A Bad Dream07/04/2007772
Spiralling23/08/2008299
The Lovers Are Losing15/11/2008841
Stop For A Minute (Keane & K'naan)24/04/20103510
Silenced By The Night24/03/20125010
Sovereign Light Café23/06/20127110
Sovereign Light Café (Afrojack Remix) (Afrojack vs Keane)02/03/20132919
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hopes And Fears15/05/2004394
Under The Iron Sea17/06/2006157
Perfect Symmetry18/10/2008326
Night Train15/05/2010912
Strangeland12/05/2012129
The Best Of Keane16/11/20131323
Cause And Effect28/09/2019113
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strangers [DVD]26/11/2005217
Live [DVD]01/12/2007106
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?