Kate Bush - Wild Man

Cover Kate Bush - Wild Man
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Kate Bush
Producer:Kate Bush
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

17/10/2011
Promo - Digital Fish People - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wild Man (Album Version)
  7:16
2.Wild Man (Radio Edit)
  4:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Album Version7:16Wild Man [Promo]Fish People
-
Single
Digital
17/10/2011
Radio Edit4:16Wild Man [Promo]Fish People
-
Single
Digital
17/10/2011
7:1650 Words For SnowFish People
FPCD007 / 7298662
Album
CD
18/11/2011
7:1650 Words For SnowFish People
7298661
Album
LP
18/11/2011
7:15Remastered - Part II [Remastered, Pt. III]Fish People / Parlophone
190295501426
Album
Digital
30/11/2018
»» alles tonen

Kate Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wuthering Heights25/03/197838
The Man With The Child In His Eyes24/06/19782311
Hammer Horror02/12/1978255
On Stage13/10/1979178
Breathing24/05/1980443
Babooshka09/08/1980248
Army Dreamers08/11/1980258
Sat In Your Lap01/08/1981323
Suspended In Gaffa08/01/1983501
Running Up That Hill24/08/1985331
Cloudbusting23/11/1985138
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
The Sensual World30/09/19892010
Rocket Man (I Think It's Going To Be A Long, Long Time)14/12/1991279
Rubberband Girl02/10/1993373
King Of The Mountain29/10/2005135
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Kick Inside25/03/1978130
Lionheart25/11/1978512
Never For Ever20/09/1980418
The Dreaming25/09/1982510
Hounds Of Love28/09/1985146
The Whole Story29/11/19862237
The Sensual World28/10/19891614
The Red Shoes13/11/19932313
Aerial12/11/2005734
Director's Cut21/05/201168
50 Words For Snow26/11/20111014
Before The Dawn03/12/2016116
Remastered - Part I24/11/2018741
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Hammersmith Odeon 1979~05~13 [DVD]29/09/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89Kate Bush - Wild Man (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Welcome back Kate.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ik ben best een liefhebber van de nu 53 jarige Britse zangeres "Catherine (Kate) Bush", maar aan deze voorloper uit begin augustus 2011 van haar nieuwe album "50 Words For Snow", kan ik maar niet echt wennen !!! In iedergeval voldoende, zeker voor de muziek ☺!!!

Patrick7781
*
Bye Bye Kate.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?