Kate Bush - Sat In Your Lap

Cover Kate Bush - Sat In Your Lap
7" Single
EMI 5201
Cover Kate Bush - Sat In Your Lap
12" Maxi
EMI America MLP-19004 (ca)

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Kate Bush
Producer:Kate Bush
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/08/1981 (Positie 50)
Laatste week notering:15/08/1981 (Positie 32)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:17362 (174 Punten)
Single Tip:18/07/1981 / Piek: 0 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 3

Tracks

30/06/1981
7" Single EMI 5201
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sat In Your Lap
  3:30
2.Lord Of The Reedy River
  2:46
   
1983
12" Maxi EMI America MLP-19004 [ca]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sat In Your Lap
  3:29
2.James And The Cold Gun
  6:20
3.Ne t'enfuis pas
  2:33
4.Babooshka
  3:20
5.Suspended In Gaffa
  3:56
6.Un baiser d'enfant
  3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Sat In Your LapEMI
5201
Single
7" Single
30/06/1981
3:28The DreamingEMI
EMC 3419
Album
LP
13/09/1982
3:29Kate Bush [EP]EMI
MLP-19004
Album
12" Maxi
1983
3:29Sat In Your LapEMI America
MLP-19004
Single
12" Maxi
1983
3:29The Whole StoryEMI
26 1201 1
Album
LP
10/11/1986
»» alles tonen

Kate Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wuthering Heights25/03/197838
The Man With The Child In His Eyes24/06/19782311
Hammer Horror02/12/1978255
On Stage13/10/1979178
Breathing24/05/1980443
Babooshka09/08/1980248
Army Dreamers08/11/1980258
Sat In Your Lap01/08/1981323
Suspended In Gaffa08/01/1983501
Running Up That Hill24/08/1985330
Cloudbusting23/11/1985138
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
The Sensual World30/09/19892010
Rocket Man (I Think It's Going To Be A Long, Long Time)14/12/1991279
Rubberband Girl02/10/1993373
King Of The Mountain29/10/2005135
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Kick Inside25/03/1978130
Lionheart25/11/1978512
Never For Ever20/09/1980418
The Dreaming25/09/1982510
Hounds Of Love28/09/1985146
The Whole Story29/11/19862237
The Sensual World28/10/19891614
The Red Shoes13/11/19932313
Aerial12/11/2005734
Director's Cut21/05/201168
50 Words For Snow26/11/20111014
Before The Dawn03/12/2016116
Remastered - Part I24/11/2018741
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Hammersmith Odeon 1979~05~13 [DVD]29/09/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Kate Bush - Sat In Your Lap (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/02/2008 19:44
Snormobiel Beusichem
**
▓ Deze saaie flop uit 1981 behoort voor mij persoonlijk zeker niet tot "Kate Bush" haar grootste hits of klassiekers !!! Dat ge oeh oeh werkt ook niet zo bevordelijk !!! Ook vind ik de videoclip met de "Jokers" zeer tegen vallen !!! Maar oordeel zelf:

Clip: http://youtube.com/watch?v=xEVMfG8z490

Topbart
****
wel een leuke vlotte plaat van Kate Bush

naamloos
**
Mindere song van Kate.

nymph
******
Always loved this strange tribal falsetto rant.

Jeroen68
****
Rare, hysterische plaat van Kate Bush.

Bearcat
****
Aparte single van Kate Bush
Maar dat is Kate Bush
Nog steeds ruim voldoende

ericwyns
**
In het jaar 1978 scoorde ze haar eerste hit met het wondermooie "Wuthering Heights". Maar op deze singel uit 1981 horen we niet echt de allerbeste Kate Bush.
2+

gherkin
*****
Best nog wel een sterk nummer van Kate Bush.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?