Kate Bush - Hounds Of Love

Cover Kate Bush - Hounds Of Love
LP
EMI 24 0 3841 (uk)
CD Digitally Remastered features 6 Bonus Tracks
EMI 5252392
LP
Parlophone 9029559386
Cover Kate Bush - Hounds Of Love
CD Digitally Remastered features 6 Bonus Tracks
EMI 5252392

Album

Jaar:1985
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/1985 (Positie 39)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 7)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:785 (2788 Punten)
Midprice:26/11/2005 / Piek: 8 / Weken: 5
Combialbum:06/09/2014 / Piek: 95 / Weken: 1
Vinyl 33:18/06/2022 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 11
de  Piek: 2 / Weken: 32
at  Piek: 14 / Weken: 14
nl  Piek: 1 / Weken: 34
be  Piek: 97 / Weken: 2 (V)
  Piek: 181 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 5
no  Piek: 12 / Weken: 6
dk  Piek: 9 / Weken: 2
nz  Piek: 17 / Weken: 16

Tracks

16/09/1985
LP EMI 24 0 3841 (EMI) [uk] / EAN 5099924038416
CD EMI 0777 74616 4 2
Toon detailsAlles beluisteren
Hounds Of Love
1.Running Up That Hill
  4:59
2.Hounds Of Love
  3:02
3.The Big Sky
  4:40
4.Mother Stands For Comfort
  3:06
5.Cloudbusting
  5:09
The Ninth Wave
6.And Dream Of Sheep
  2:46
7.Under Ice
  2:21
8.Waking The Witch
  4:19
9.Watching You Without Me
  4:06
10.Jig Of Life
  4:04
11.Hello Earth
  6:13
12.The Morning Fog
  2:33
   
02/06/1997
Digitally Remastered features 6 Bonus Tracks - CD EMI 5252392 (EMI) / EAN 0724352523924
Toon detailsAlles beluisteren
Hounds Of Love
1.Running Up That Hill
  5:01
2.Hounds Of Love
  3:02
3.The Big Sky
  4:41
4.Mother Stands For Comfort
  3:08
5.Cloudbusting
  5:10
The Ninth Wave
6.And Dream Of Sheep
  2:46
7.Under Ice
  2:22
8.Waking The Witch
  4:18
9.Watching You Without Me
  4:06
10.Jig Of Life
  4:17
11.Hello Earth
  6:00
12.The Morning Fog
  2:38
Bonus Tracks
13.The Big Sky (MeTeorogical Mix)
  7:44
14.Running Up That Hill (12" Mix)
  5:45
15.Be Kind To My Mistakes
  3:01
16.Under The Ivy
  2:09
17.Burning Bridge
  4:38
18.My Lagan Love
  2:31
   
13/05/2011
CD Fish People FPCD003 / 0293022 (EMI) / EAN 5099902930220
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/11/2018
LP Parlophone 9029559386 (Warner) / EAN 0190295593865
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/11/2018
CD Parlophone 9029556894 (Warner) / EAN 0190295568948
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kate Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wuthering Heights25/03/197838
The Man With The Child In His Eyes24/06/19782311
Hammer Horror02/12/1978255
On Stage13/10/1979178
Breathing24/05/1980443
Babooshka09/08/1980248
Army Dreamers08/11/1980258
Sat In Your Lap01/08/1981323
Suspended In Gaffa08/01/1983501
Running Up That Hill24/08/1985317
Cloudbusting23/11/1985138
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
The Sensual World30/09/19892010
Rocket Man (I Think It's Going To Be A Long, Long Time)14/12/1991279
Rubberband Girl02/10/1993373
King Of The Mountain29/10/2005135
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Kick Inside25/03/1978130
Lionheart25/11/1978512
Never For Ever20/09/1980418
The Dreaming25/09/1982510
Hounds Of Love28/09/1985134
The Whole Story29/11/19862237
The Sensual World28/10/19891614
The Red Shoes13/11/19932313
Aerial12/11/2005734
Director's Cut21/05/201168
50 Words For Snow26/11/20111014
Before The Dawn03/12/2016116
Remastered - Part I24/11/2018741
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Hammersmith Odeon 1979~05~13 [DVD]29/09/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.42Kate Bush - Hounds Of Love (Reviews: 43)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Great

hannes_grigull
******
Das Meisterwerk in einer Reihe Meisterwerke - sprich Kate Bush's stärkstes Album

AsItWas
******
tijdloos meesterwerk

Rootje
****
Prima dat er weer aandacht is voor dit prima album en het mooie bijzondere stemgeluid van Kate Bush. Met de hits 'Running op that hill' en het nog betere 'Cloudbusting'
Laatst gewijzigd: 06/06/2022 19:40
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?