Kate Bush - Hammer Horror

Cover Kate Bush - Hammer Horror
7" Single
EMI Electrola 006-06 877 (de)

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Kate Bush
Producer:Kate Bush
Andrew Powell
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/12/1978 (Positie 31)
Laatste week notering:30/12/1978 (Positie 27)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:12340 (354 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 5
nz  Piek: 21 / Weken: 5

Tracks

27/10/1978
7" Single EMI Electrola 006-06 877 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hammer Horror
  4:15
2.Coffee Homeground
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Hammer HorrorEMI Electrola
006-06 877
Single
7" Single
27/10/1978
4:39LionheartEMI Electrola
1C 064-06 859
Album
LP
10/11/1978
4:39This Woman's Work - Anthology 1978-1990EMI
79 5237 2
Album
CD
19/10/1990
4:39Lionheart + The Dreaming [Double Original]Capitol
582364 2
Album
CD
17/03/2003
4:42Remastered - Part IFish People / Parlophone
9029556900
Album
CD
16/11/2018
»» alles tonen

Kate Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wuthering Heights25/03/197838
The Man With The Child In His Eyes24/06/19782311
Hammer Horror02/12/1978255
On Stage13/10/1979178
Breathing24/05/1980443
Babooshka09/08/1980248
Army Dreamers08/11/1980258
Sat In Your Lap01/08/1981323
Suspended In Gaffa08/01/1983501
Running Up That Hill24/08/1985322
Cloudbusting23/11/1985138
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
The Sensual World30/09/19892010
Rocket Man (I Think It's Going To Be A Long, Long Time)14/12/1991279
Rubberband Girl02/10/1993373
King Of The Mountain29/10/2005135
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Kick Inside25/03/1978130
Lionheart25/11/1978512
Never For Ever20/09/1980418
The Dreaming25/09/1982510
Hounds Of Love28/09/1985139
The Whole Story29/11/19862237
The Sensual World28/10/19891614
The Red Shoes13/11/19932313
Aerial12/11/2005734
Director's Cut21/05/201168
50 Words For Snow26/11/20111014
Before The Dawn03/12/2016116
Remastered - Part I24/11/2018741
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Hammersmith Odeon 1979~05~13 [DVD]29/09/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.98Kate Bush - Hammer Horror (Reviews: 49)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/03/2007 17:08
Snormobiel Beusichem
**
▒ Ik begrijp niet dat: "Kate Bush", haar stem zo lelijk vervormt op deze "Hammer Horror" uit november 1978 ??? Dat is mede de oorzaak dat het geen "Hit" geworden is in de NL Top 40 !!! Ik blijf ook al op 2 sterren steken ☺!!!

@04-09-2016: ▒ (NL Top 40: 5 wk / # 25) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 04/09/2016 10:45

naamloos
**
Beduidend mindere plaat van Kate. Het nummer "loopt" niet.

Topbart
****
Kate Bush heeft geen slechte platen, dus hier kan ik gerust weer 4 sterren aan geven

Patrick7781
*
Bagger.

nymph
*****
No. 17 in Australia.

tigerlover
***
matig

Forca Utrecht
**
Kate Bush heeft wel betere nummers in haar repertoire, 2 sterren

Bearcat
*****
Ik blijf dit ook een klasse-single vinden

bumperke
****
Prima nummer

gherkin
*****
Ook dit vind ik eerlijk gezegd best nog wel een sterk geslaagd stukje muziek van deze Kate Bush.

BeansterBarnes
***
It's very Kate Bush and unique, can be very hard to grasp.

Jeroen68
****
Na twee briljante singles valt deze relatief tegen. Toch klinkt t nog best aangenaam.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?