Kate Bush - Experiment IV

Cover Kate Bush - Experiment IV
7" Single
EMI 20 1533 7 (de)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Kate Bush
Producer:Kate Bush
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 50 / Weken: 7

Tracks

27/10/1986
7" Single EMI / Pathé Marconi 1A 006 20 1533 7 (EMI) [nl] / EAN 5099920153373
27/10/1986
7" Single EMI KB5 [uk]
27/10/1986
7" Single EMI 20 1533 7 (EMI) [de] / EAN 5099920153373
Toon detailsAlles beluisteren
1.Experiment IV
  4:19
2.Wuthering Heights (New Vocal)
  4:51
   
1986
12" Maxi EMI 1C K 060-20 1545 6 (EMI) [nl] / EAN 5099920154561
Toon detailsAlles beluisteren
1.Experiment IV
  6:38
2.Wuthering Heights (New Vocal)
  4:56
3.December Will Be Magic Again
  4:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:19Experiment IVEMI / Pathé Marconi
1A 006 20 1533 7
Single
7" Single
27/10/1986
4:21The Whole StoryEMI
26 1201 1
Album
LP
10/11/1986
6:38Experiment IVEMI
1C K 060-20 1545 6
Single
12" Maxi
1986
Jackpot 86EMI
2612333
Compilatie
LP
1986
7" Mix4:22This Woman's Work - Anthology 1978-1990EMI
79 5237 2
Album
CD
19/10/1990
»» alles tonen

Kate Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wuthering Heights25/03/197838
The Man With The Child In His Eyes24/06/19782311
Hammer Horror02/12/1978255
On Stage13/10/1979178
Breathing24/05/1980443
Babooshka09/08/1980248
Army Dreamers08/11/1980258
Sat In Your Lap01/08/1981323
Suspended In Gaffa08/01/1983501
Running Up That Hill24/08/1985331
Cloudbusting23/11/1985138
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
The Sensual World30/09/19892010
Rocket Man (I Think It's Going To Be A Long, Long Time)14/12/1991279
Rubberband Girl02/10/1993373
King Of The Mountain29/10/2005135
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Kick Inside25/03/1978130
Lionheart25/11/1978512
Never For Ever20/09/1980418
The Dreaming25/09/1982510
Hounds Of Love28/09/1985146
The Whole Story29/11/19862237
The Sensual World28/10/19891614
The Red Shoes13/11/19932313
Aerial12/11/2005734
Director's Cut21/05/201168
50 Words For Snow26/11/20111014
Before The Dawn03/12/2016116
Remastered - Part I24/11/2018741
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Hammersmith Odeon 1979~05~13 [DVD]29/09/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71Kate Bush - Experiment IV (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
Dit was de promotiesingle voor haar verzamelaar ''The whole story'' uit 1986. Mijn jongste zus die een enorme fan is van Kate, kocht hier meteen de single van. Ik draaide deze ook vaak! Eeen beetje aprte, maar wel geslaagde single. Werd geen hit in Nederland. Ook de 12''-versie (die mijn zus ook heeft) is zeer de moeite waard!!!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een mooie 4e experiment van de nu inmiddels 52 jarige Britse zangeres, producent, en muzikant "Kate Bush" uit november 1986 (Holland) !!! Met een aparte maar goede videoclip !!! Was in Duitsland toch nog een bescheiden hitje ☺!!!

gherkin
*****
Laat haar maar experimenteren, het loopt meestal wel goed af.

nymph
******
One of her best; especially like the chorus.

Jeroen68
****
goed

Bearcat
****
Ook deze single was best aardig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?