Kate Bush - Army Dreamers

Cover Kate Bush - Army Dreamers
7" EP
EMI 016-07399 (nl)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Kate Bush
Producer:Kate Bush
Jon Kelly
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/11/1980 (Positie 30)
Laatste week notering:27/12/1980 (Positie 50)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:8844 (524 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 8

Tracks

22/09/1980
7" EP EMI 016-07399 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Army Dreamers
  3:14
2.Delius (Song Of Summer)
  2:50
3.Passing Through Air
  2:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57Never For EverElectrola
064 07 339
Album
LP
08/09/1980
3:14Army DreamersEMI
016-07399
Single
7" EP
22/09/1980
3:13The Whole StoryEMI
26 1201 1
Album
LP
10/11/1986
2:57This Woman's Work - Anthology 1978-1990EMI
79 5237 2
Album
CD
19/10/1990
3:13Rock & Pop Diamonds 1980Sono Cord
281/46 039-4
Compilatie
CD
1991
»» alles tonen

Kate Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wuthering Heights25/03/197838
The Man With The Child In His Eyes24/06/19782311
Hammer Horror02/12/1978255
On Stage13/10/1979178
Breathing24/05/1980443
Babooshka09/08/1980248
Army Dreamers08/11/1980258
Sat In Your Lap01/08/1981323
Suspended In Gaffa08/01/1983501
Running Up That Hill24/08/1985324
Cloudbusting23/11/1985138
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
The Sensual World30/09/19892010
Rocket Man (I Think It's Going To Be A Long, Long Time)14/12/1991279
Rubberband Girl02/10/1993373
King Of The Mountain29/10/2005135
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Kick Inside25/03/1978130
Lionheart25/11/1978512
Never For Ever20/09/1980418
The Dreaming25/09/1982510
Hounds Of Love28/09/1985141
The Whole Story29/11/19862237
The Sensual World28/10/19891614
The Red Shoes13/11/19932313
Aerial12/11/2005734
Director's Cut21/05/201168
50 Words For Snow26/11/20111014
Before The Dawn03/12/2016116
Remastered - Part I24/11/2018741
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Hammersmith Odeon 1979~05~13 [DVD]29/09/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Kate Bush - Army Dreamers (Reviews: 85)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/07/2005 01:57
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Auch nach 26 Jahre Super !!! Leider kein grossen Hit in Holland !!!
Laatst gewijzigd: 23/04/2006 14:22
28/10/2006 15:51
iifar
*****
5-

BeansterBarnes
*
I don't get what was so good about Kate Bush???? She irritates the fuck out of me most of the times... This song lacks atmosphere & is to be honest CRAP! The film clip is so c-grade it ain't funny!

Dimension5
*
terrible voice

Topbart
***
Kate Bush heeft echt prachtige nummers, maar dit vind ik een van de mindere. Ik kom niet verder dan 3 sterren

naamloos
****
Dit vind ik nog steeds een prima plaat.

Patrick7781
*
Sehr Schön !!!

?????????????????????????

nymph
******
Great song; strange video.

ericwyns
***
Wat apart klinkend nummer van Kate Bush uit het jaar 1980 dat me persoonlijk om één of andere reden nog echt aangesproken heeft. Is me ook anno 2013 niet meer dan drie sterren waard.

Bearcat
*****
Blijf dit nog steeds apart en mooi vinden

gherkin
*****
Apart maar wel leuk.

muzieklover
*
WHAT THE HELL?

BingTheKing
***
kan me niet bekoren

Jeroen68
******
Weer zo'n wonderlijk fascinerende plaat van La Bush.

bumperke
*****
De droomwereld van een jong volwassene die droomt van de wereld en de heroïek van de oorlog, melancholiek uitgevoerd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?