KM feat. Jack - I Don't Wanna Die

Cover KM feat. Jack - I Don't Wanna Die
Digital
Top Notch 20UMGIM07700 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/02/2020 (Positie 57)
Laatste week notering:22/02/2020 (Positie 97)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:22118 (48 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 2

Tracks

06/02/2020
Digital Top Notch 20UMGIM07700 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Wanna Die
2:38
2.I Don't Wanna Die (Instrumental)
2:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:38I Don't Wanna DieTop Notch
20UMGIM07700
Single
Digital
06/02/2020
Instrumental2:38I Don't Wanna DieTop Notch
20UMGIM07700
Single
Digital
06/02/2020

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019327
 

KM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kan er niet omheen (Jonna Fraser & Lijpe & KM & Ronnie Flex)18/04/2015991
Paraplu (Frenna feat. KM & Eves)12/11/2016177
Openbaar (Frenna feat. KM & Jayh)12/11/2016583
BF (Ronnie Flex feat. KM & Abira)08/07/2017611
Karaat (Frenna & Diquenza feat. Sevn Alias & KM)25/11/2017401
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Vibing Girl (Eves Laurent feat. KM & Frenna)03/03/2018861
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018127
Regen (Jonna Fraser feat. Bokoesam & KM)10/11/2018751
Jealous op Me Life (Henkie T feat. KM)05/01/2019492
Young Patron (KM feat. Chivv)26/01/2019373
Mamacita (KM feat. Frenna & Jonna Fraser)27/04/2019910
Jij en ik (KM & Yxng Le)06/07/2019532
Babylon (KM feat. Rich Kalashh)07/09/2019962
Verboden05/10/2019701
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?