K-Ci & JoJo - Wanna Do You Right

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29BalladsGeffen
3727678
Album
CD
12/04/2013

K-Ci & JoJo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All My Life11/04/1998123
Don't Rush (Take Love Slowly)08/08/19982513
Tell Me It's Real12/06/19991319
Crazy31/03/2001399
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Always05/07/19971936
It's Real26/06/19991416
X16/12/2000886
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?