K-Ci & JoJo - Don't Rush (Take Love Slowly)

Cover K-Ci & JoJo - Don't Rush (Take Love Slowly)
Cover

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Rory Bennett
Joel Hailey
K-Ci
Producer:Rory Bennett
Joel Hailey
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/08/1998 (Positie 72)
Laatste week notering:31/10/1998 (Positie 78)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:5577 (718 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 13
nz  Piek: 21 / Weken: 5

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Love AlwaysMCA
MCAD-11613
Album
CD
16/06/1997
3:13Love AlwaysMCA
111 613-2
Album
CD
17/06/1997
3:14Mega Dance 1998SMM
491881 2
Compilatie
CD
1998
3:14BalladsGeffen
3727678
Album
CD
12/04/2013

K-Ci & JoJo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All My Life11/04/1998123
Don't Rush (Take Love Slowly)08/08/19982513
Tell Me It's Real12/06/19991319
Crazy31/03/2001399
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Always05/07/19971936
It's Real26/06/19991416
X16/12/2000886
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/10/2006 22:59
Snormobiel Beusichem
***
▓ Was in Holland gewoon een A-plaat uit augustus 1998 !!! Dus ook geen B-kant van "All My Life" !!! Maakt verder ook niets uit !!! Ik kom toch niet verder dan 3 sterren met deze plaat !!! (NL Top 40: 5 wk / # 24) !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?