Julio Iglesias & Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before

Cover Julio Iglesias & Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before
7" Single
CBS A-4252 (nl)

Charts

Binnenkomst:07/04/1984 (Positie 31)
Laatste week notering:16/06/1984 (Positie 44)
Piekpositie:3 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3477 (965 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 7
de  Piek: 24 / Weken: 11
at  Piek: 4 / Weken: 16
nl  Piek: 3 / Weken: 11
be  Piek: 1 / Weken: 13 (V)
nz  Piek: 2 / Weken: 14

Tracks

1984
7" Single CBS A-4252 (CBS) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.To All The Girls I've Loved Before
  3:30
2.Julio Iglesias - I Don't Want To Wake You
  2:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:301100 Bel Air PlaceCBS
86308
Album
LP
13/08/1984
3:30To All The Girls I've Loved BeforeCBS
A-4252
Single
7" Single
1984
3:30My LoveCBS
JULIO C2
Single
CD-Maxi
1988
3:32My Life - The Greatest HitsColumbia
491090 2
Album
CD
28/09/1998
3:32Love SongsColumbia
512604 2
Album
CD
23/06/2003
»» alles tonen

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Willie Nelson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
They All Went To Mexico (Carlos Santana feat. Booker T. Jones and Willie Nelson)09/07/198369
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
Always On My Mind07/07/1984195
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Always On My Mind14/07/1984286
Legend: The Best Of Willie Nelson19/04/2008664
Heroes19/05/2012762
Band Of Brothers21/06/2014693
Django And Jimmie (Willie Nelson / Merle Haggard)06/06/2015502
God's Problem Child06/05/2017672
Last Man Standing05/05/2018861
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.59 (Reviews: 75)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/08/2007 20:27
Snormobiel Beusichem
****
▓ Mooie Engelstalige smartlap van het duo "Julio & Willie" uit eind maart 1984 !!! Toch wéér leuk om eens een keertje terug te horen !!! Bovendien scoorde ze er in Holland een grote Top 3 hit mee !!! Exact 4 sterren !!! (NL Top 40: 10 wk / # 3) !!!

naamloos
**
Ik vind dit te zoet en de warme stem van Julio past niet bij het rauwe van Willie. Nog net 2 sterren.

Topbart
***
Ik heb deze combinatie nooit wat gevonden. Ik geef 3 sterren puur om de compositie, niet om de artiesten

allanpour
******
Great singers, great song, big hit...

Patrick7781
*****
Goed.

matty d
***
3 stars

tigerlover
***
inderdaad te zoetsappig, 3 sterren

BeansterBarnes
****
Peaked at #4 in Australia, 1984.

laxus
****
Mooie tranentrekker van dit duo, 4 sterre
Laatst gewijzigd: 07/09/2016 14:01

Jeroen68
***
Herinnering vertroebrelt het beeld van deze plaat. Leuk, ondanks dat het natuurlijk een afgrijselijk nummer is in deze uitvoering

DaveNT
****
I recall this having a big feel in my younger days, like a super collaboration. It probably had much coverage at the time. Today this is still a nice song, but nothing I would fuss over. I wasn't aware this was a cover song. 4.3*
#5 peak USA, 1984; #17 peak UK.
⌜ᴰᴬ⌝ Ꮲk.⌠#7⌡ ◷ 16wk ⌠My #48 of 1984⌡
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?