Julio Iglesias - Un sentimental

Cover Julio Iglesias - Un sentimental
7" Single
CBS 8581

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Ramón Arcusa
Julio Iglesias
Rafael Ferro
Producer:Ramón Arcusa
Gecoverd door:Frank Galan (Op reis naar de zomer)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/06/1980 (Positie 40)
Laatste week notering:02/08/1980 (Positie 25)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:8134 (543 Punten)
Single Tip:31/05/1980 / Piek: 0 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 8
be  Piek: 26 / Weken: 2 (V)

Tracks

1980
7" Single CBS 8581
Toon detailsAlles beluisteren
1.Un sentimental
  4:01
2.Viejas tradiciones
3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01Hey!CBS
S 84304
Album
LP
1980
3:55SentimentalCBS
84357
Album
LP
1980
4:01Un sentimentalCBS
8581
Single
7" Single
1980
3:55Je n'ai pas changéColumbia
88697126032
Album
CD
03/10/2008
4:01The Dutch CollectionSony
88697826932
Album
CD
18/07/2011
»» alles tonen

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.54 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/05/2007 17:59
Snormobiel Beusichem
****
▓ In juni / juli 1980 had de Spanjaard "Julio Iglesias" niet zoveel succes met zijn "Un Sentimental" in Holland !!! Persoonlijk heb ik niets op deze plaat en ga ik ook voor de 4 sterren !!! (NL Top 40: 5 wk / # 28) !!!

wisant
**
erg zoet(gevooisd), zoals we van Julio gewend zijn, plaat kabbelt naar het einde

Jeroen68
***
Best aardig

BingTheKing
**
zwakjes

gherkin
****
Zeker niet slecht.

Patrick7781
***
Geht so.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?