Julio Iglesias - The Dutch Collection

Cover Julio Iglesias - The Dutch Collection
CD
Sony 88697826932 (be,nl)

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/07/2011 (Positie 7)
Laatste week notering:22/10/2011 (Positie 99)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3378 (936 Punten)
Midprice:07/07/2012 / Piek: 1 / Weken: 4
Combialbum:23/07/2011 / Piek: 5 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 14

Tracks

18/07/2011
CD Sony 88697826932 (Sony) [be,nl] / EAN 0886978269324
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Quiereme mucho
  4:03
2.Un canto a Galicia
  4:15
3.Manuela
  3:28
4.Quiero
  2:50
5.Por un poco de tu amor
  2:58
6.El amor
  2:49
7.Quiereme
  2:43
8.Un sentimental
  4:01
9.Amor
  3:22
10.Por una mujer
  4:53
11.A flor de piel
  3:43
12.De niña a mujer
  3:20
13.Soy un truhán, soy un señor
  3:04
14.Volver a empezar
  4:44
15.Me olvidé de vivir
  4:51
16.Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)
  3:25
17.Hey!
  5:00
18.Moonlight Lady
  4:12
19.Ae, ao
  4:11
CD 2:
1.Julio Iglesias & Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before
  3:34
2.Julio Iglesias feat. Stevie Wonder - My Love
  5:40
3.Caballo viejo / Bamboleo
  4:41
4.Julio Iglesias & Diana Ross - All Of You
  4:01
5.When I Need You
  4:19
6.Milonga sentimental
  4:06
7.Crazy
  3:17
8.Julio Iglesias & Dolly Parton - When You Tell Me That You Love Me
  4:01
9.Vincent (Starry Starry Night)
  4:19
10.Corazón de papel
  3:59
11.Yesterday When I Was Young
  3:11
12.Julio Iglesias feat. Sting - Fragile
  4:23
13.Agua dulce, agua salá
  4:26
14.Gozar la vida
  3:46
15.Julio Iglesias feat. Art Garfunkel - Let It Be Me
  3:07
16.99 Miles From L.A.
  4:11
17.La carretera
  4:43
18.Volver
  3:34
19.Julio Iglesias & Paul Anka - My Way (A mi manera)
  4:24
   

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Benny Rees
******
Nog bij hem geweest 1979 in een theatertje in Citges Spanje .. El amor en zovele andere romantische liedjes live!
The Dutch Collection van Sony op CD? ... Nederland loopt nu al 25% achter op enkele andere landen met het uitbrengen van muziek op Vinyl. Nieuwe herstart en terug naar de nostalgie van toen en misschien weer meer zuurstof voor de commerciële muziekindustrie..
Je wilt toch gewoon een lp in je handen vast houden en niet meer dat rare platte plastik schijfje... Hoesontwerp en inhoud doe je veel mee. Artiesten kunnen weer extra creatief zijn en aan het ontwerpen slaan en laten we hopen dat de fans het gaan kopen! ;)

Laatst gewijzigd: 30/07/2011 19:40

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Verzamelaar # 26, dacht ik :), van de nu 67 jarige Spaanse keeper, zanger en best verkopende Spaanse artiest, en internationaal bovendien één van de bekendste Spaanstalige zangers: "Julio Iglesias", uit de zomer van 2011 !!! Doet natuurlijk niets af aan de kwaliteit van de platen die op deze dubbele Nederlandse verzamelaar te vinden zijn ☺ !!!

eppo2011
*****
hoe oud ie ie nu!!

Topbart
*****
al zijn Nederlands hits verzameld!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?