Julio Iglesias - Romantic Classics

Cover Julio Iglesias - Romantic Classics
Cover

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/09/2006 (Positie 62)
Laatste week notering:06/01/2007 (Positie 84)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4982 (616 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 57 / Weken: 5
de  Piek: 75 / Weken: 2
at  Piek: 27 / Weken: 4
fr  Piek: 21 / Weken: 11
nl  Piek: 27 / Weken: 16
be  Piek: 12 / Weken: 14 (V)
  Piek: 9 / Weken: 19 (W)
no  Piek: 9 / Weken: 4
dk  Piek: 14 / Weken: 3
it  Piek: 75 / Weken: 1
es  Piek: 7 / Weken: 22
pt  Piek: 7 / Weken: 11
au  Piek: 42 / Weken: 1

Tracks

18/09/2006
CD Columbia 82876 78380 2 (Sony BMG) / EAN 0828767838021
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everybody's Talking
  2:45
2.How Can You Mend A Broken Heart?
  3:51
3.Careless Whisper
  4:34
4.Always On My Mind
  3:43
5.Waiting For A Girl Like You
  4:02
6.Drive
  3:52
7.I Want To Know What Love Is
  4:22
8.Right Here Waiting
  4:00
9.This Guy's In Love With You
  3:48
10.The Most Beautiful Girl
  3:09
11.It's Impossible
  3:11
   

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?