Julio Iglesias - Quiereme

Cover Julio Iglesias - Quiereme
7" Single
CBS 7900

Charts

Binnenkomst:08/12/1979 (Positie 23)
Laatste week notering:26/01/1980 (Positie 32)
Piekpositie:16 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6564 (649 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 8
be  Piek: 7 / Weken: 7 (V)

Tracks

1979
7" Single CBS 7900
Toon detailsAlles beluisteren
1.Quiereme
  2:48
2.Un día tú, un día yo
  3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48EmocionesCBS
83703
Album
LP
1979
2:48QuieremeCBS
7900
Single
7" Single
1979
2:48The 24 Greatest SongsCBS
88469
Album
LP
1979
2:43The Dutch CollectionSony
88697826932
Album
CD
18/07/2011
2:44Top 40 - His Ultimate Top 40 CollectionSony
88985371432
Album
CD
09/12/2016
»» alles tonen

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/04/2007 16:41
Snormobiel Beusichem
***
▓ Inderdaad niet te verwarren met zijn Superhit "Quiereme Mucho" is deze plaat van hetzelfde album afkomstig "Quiereme" !!! Toch had hij er in Holland toch een klein succesje mee eind 1979, begin 1980 !!! Ik persoonlijk kom net niet meer tot 4 sterren !!! Ook niet slecht !!! (NL Top 40: 7 wk / # 12) !!!

Sincubus
*****
Ik vind deze stiekem leuker dan die GIGANTISCHE nummer 1 hit uit 1979... deze klinkt veel vlotter en grappiger.
Tu du tudu tududu, heerlijk vrolijk!
Ik zie Julio nog dansen met die draaiende rok-dames om hem heen in zo'n oude videoclip, heerlijk!

Patrick7781
**
zwakjes.

Jeroen68
***
Beetje een kabbelplaat

BingTheKing
***
niet mijn ding
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?