Julio Iglesias - Por una mujer

Cover Julio Iglesias - Por una mujer
7" Single
Philips 6003 270

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Julio Iglesias
Producer:Benito Lauret
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:07/10/1972 / Piek: 4 / Weken: 3

Tracks

10/1972
7" Single Philips 6003 270
Toon detailsAlles beluisteren
1.Por una mujer
  4:10
2.Sweet Caroline
3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10Por una mujerPhilips
6003 270
Single
7" Single
10/1972
4:5312 Super-HitsDecca
LPD 233-Y
Compilatie
LP
1972
4:55Alle 13 goed! 4Philips
6436 012
Compilatie
LP
1972
4:50Julio Iglesias [1972]Columbia
TXS 3005
Album
LP
1972
4:53Por una mujerCBS
82847
Album
LP
1972
»» alles tonen

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Vrolijke en vlotte, leuke Spaanstalige plaat uit de herfst van 1972 (Holland) door de nu inmiddels 69 jarige Spaanse zanger "Julio José Iglesias de la Cueva" !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 11) ☺!!

Patrick7781
*
Bagger.
Laatst gewijzigd: 26/03/2012 13:48

Patrick3
*****
Romantiek.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?