Julio Iglesias - Nathalie

Cover Julio Iglesias - Nathalie
Cover

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Julio Iglesias
Producer:Ramón Arcusa
Gecoverd door:Julio Iglesias (Nostalgie)
Chico & The Gypsies
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:25/12/1982 / Piek: 35 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697742492
Album
CD
23/07/2010
Version 20113:541Sony
88691988452
Album
CD
20/04/2012
Nouvelle version3:55Numero UnoSony
88725410942
Album
CD
21/05/2012
3:56Schlager fürs Leben - Die Hits fürs Herz!Ariola
88875175562
Compilatie
CD
11/12/2015
3:54The Real... Julio Iglesias - The Ultimate CollectionColumbia
88985419592
Album
CD
29/09/2017
»» alles tonen

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
****
Charmant en sfeervol nummer van Julio Iglesias uit het jaar 1982.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie, rustige track uit begin oktober 1982 van de nu bijna 68 jarige Spaanse zanger "Julio Iglesias" !!! Prima opener van zijn album "Momentos" !!! Ook ik schaam me niet voor de ruim 4 sterren ☺!!!

KVG
****
Mooi nummer van "hartenbreker Julio" uit 1982.

Jeroen68
****
Veel van Julio Iglesias klinkt hetzelfde. Ook deze 'getroubleerde' song wijkt weinig af van het stramien. Maar mooi is ie wel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?