Julio Iglesias - My Life - The Greatest Hits

Cover Julio Iglesias - My Life - The Greatest Hits
CD
Columbia 491090 2
Cover Julio Iglesias - My Life - The Greatest Hits
Cover

Album

Jaar:1998
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/10/1998 (Positie 36)
Laatste week notering:06/02/1999 (Positie 86)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3422 (926 Punten)
Midprice:09/08/2008 / Piek: 6 / Weken: 5
Combialbum:09/10/2010 / Piek: 52 / Weken: 1
In de landen:
at  Piek: 22 / Weken: 5
nl  Piek: 26 / Weken: 17
be  Piek: 11 / Weken: 21 (V)
  Piek: 11 / Weken: 22 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 8
fi  Piek: 15 / Weken: 6
no  Piek: 5 / Weken: 6
es  Piek: 56 / Weken: 7
pt  Piek: 21 / Weken: 2
nz  Piek: 28 / Weken: 3

Tracks

28/09/1998
CD Columbia 491090 2 (Sony) / EAN 5099749109025
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Julio Iglesias & Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before
  3:32
2.Moralito
  3:34
3.Julio Iglesias & Diana Ross - All Of You
  3:57
4.Crazy
  3:15
5.Julio Iglesias feat. Stevie Wonder - My Love
  5:36
6.Can't Help Falling In Love
  3:20
7.Vincent (Starry Starry Night)
  4:19
8.When I Need You
  4:19
9.Crazy In Love
  3:33
10.Julio Iglesias feat. Sting - Fragile
  4:18
11.Julio Iglesias & Dolly Parton - When You Tell Me That You Love Me
  3:59
12.Caruso
  5:48
13.Julio Iglesias & All-4 One - Smoke Gets In Your Eyes
  3:35
14.Frank Sinatra & Julio Iglesias - Summer Wind
  2:30
15.Por el amor de una mujer
  3:52
16.Moonlight Lady
  4:04
17.Julio Iglesias & Paul Anka - My Way (A mi manera)
  4:24
18.Me va, me va
  5:59
CD 2:
1.Un canto a Galicia
  4:30
2.Soy un truhán, soy un señor
  3:01
3.Hey!
  4:58
4.Où est passée ma Bohème
  3:53
5.Momentos
  3:32
6.Amor
  3:19
7.De niña a mujer
  3:15
8.Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)
  3:20
9.Volver a empezar
  4:39
10.Ae, ao
  3:17
11.Manuela
  3:38
12.Abrázame
  3:15
13.Milonga (Medley)
4:02
14.A media luz
  2:42
15.Ni te tengo ni te olvido
  3:59
16.La carretera
  5:06
17.Bamboleo
  4:39
18.La cumparsita
  2:33
19.Agua dulce, agua salá
  4:24
   

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
met deze CD uit 1998 hebben we toch echt wel de definitieve verzamelaar van Julio in handen!!!

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Ja, met deze dubbele verzamelaar van de nu 67 jarige, en bestverkopende Spaanse zanger "Julio Iglesias", heeft iedere echte fan een verzamelobject in handen ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?