Julio Iglesias - Divorcio

Cover Julio Iglesias - Divorcio
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/11/2003 (Positie 47)
Laatste week notering:28/02/2004 (Positie 98)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4582 (680 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 86 / Weken: 1
fr  Piek: 14 / Weken: 53
nl  Piek: 38 / Weken: 16
be  Piek: 49 / Weken: 9 (V)
  Piek: 35 / Weken: 17 (W)
pt  Piek: 4 / Weken: 27

Tracks

27/10/2003
CD Columbia 506324 9 (Sony) / EAN 5099750632499
Toon detailsAlles beluisteren
1.Divorcio
4:00
2.Corazón de papel
  3:57
3.Criollo soy
3:56
4.Qué ganaste
3:01
5.Cómo han pasado los años
3:32
6.La carretera II
4:39
7.La ciudad de madrugada
5:08
8.El bacalao
  4:31
9.Échame a mí la culpa
  3:51
10.Esa mujer
3:04
11.Crazy In Love
  3:30
   

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?