Julio Iglesias - De Julio 100

Cover Julio Iglesias - De Julio 100
CD
Sony 88985456842

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/09/2018 (Positie 68)
Laatste week notering:29/09/2018 (Positie 68)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15024 (33 Punten)
Combialbum:29/09/2018 / Piek: 84 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 1
be  Piek: 64 / Weken: 9 (V)

Tracks

07/09/2018
CD Sony 88985456842 (Sony) / EAN 0889854568429
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Quiereme mucho
  4:04
2.Un canto a Galicia (Galician Version)
  3:50
3.Julio Iglesias & Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before
  3:32
4.Milonga (Medley): Milonga sentimental, Vivo
  4:05
5.Pauvres diables
  2:58
6.Amor, amor, amor
  3:21
7.Julio Iglesias con Eros Ramazzotti - La media vuelta
  3:18
8.De niña a mujer
  3:05
9.Corazón partío
  4:50
10.Hey (Spanish Version)
  5:06
11.Julio Iglesias feat. Sting - Fragile
  4:22
12.Paloma blanca
  2:55
13.Si el amor llama a tu puerta
  3:36
14.El amor [La tendresse]
  3:02
15.Julio Iglesias con Juan Luis Guerra - Júrame
  4:07
16.Viens m'embrasser [Abrázame]
  3:31
17.La nave del olvido
  4:14
18.Moonlight Lady
  4:08
19.Moralita (La gota fría)
  3:34
20.Brasil (Medley)
  7:11
CD 2:
1.Quiero
  2:49
2.Julio Iglesias & Diana Ross - All Of You
  4:00
3.Un sentimental [I Am Sentimental]
  4:01
4.Careless Whisper
  4:34
5.Por un poco de tu amor
  2:57
6.Nana Mouskouri & Julio Iglesias - Se que volveras
  4:21
7.Ae, ao
  4:20
8.33 años
  3:35
9.De domingo a domingo
  3:22
10.Always On My Mind
  3:44
11.Por una mujer
  4:53
12.Julio Iglesias feat. Art Garfunkel - Let It Be Me
  3:06
13.El día que me quieras
  3:02
14.Isla en el sol [Island In The Sun]
  3:21
15.La paloma
  4:56
16.Crazy In Love
  3:33
17.Morriñas
  3:28
18.Por el amor de una mujer
  3:52
19.Can't Help Falling In Love
  3:20
20.Julio Iglesias & Plácido Domingo - Soñadores de España
  5:26
CD 3:
1.Quiereme [baseada en Las Danzas Polovtsianas de "El Principe Igor"]
  2:45
2.I've Got You Under My Skin
  4:02
3.Frank Sinatra & Julio Iglesias - Summer Wind
  2:31
4.La carretera
  4:53
5.Crazy
  3:16
6.Ce qui me manque
  3:28
7.A flor de piel
  3:42
8.Nathalie
  3:53
9.Julio Iglesias & Stephanie Spruill - As Time Goes By (Live) [from the motion picture "Casablanca"]
  3:37
10.Por ella [Because Of Her]
  4:03
11.Agua dulce, agua salá
  4:24
12.99 Miles From L.A.
  4:10
13.Amantes [Lovers]
  3:12
14.Bambou Medley [Il tape sur des bambous/Jamaica]
  3:49
15.Esos amores
  3:44
16.Échame a mí la culpa
  3:02
17.Me olvidé de vivir
  4:47
18.Todo el amor que te hace falta
  5:17
19.Vincent (Starry Starry Night)
  4:17
20.Caruso
  5:49
CD 4:
1.Manuela
  3:33
2.Julio Iglesias & Dolly Parton - When You Tell Me That You Love Me
  4:01
3.Aimer la vie [Soy un truhán, soy un señor]
  3:16
4.Gozar la vida
  3:46
5.Con la misma piedra
  3:58
6.Nana Mouskouri & Julio Iglesias - Grande, grande, grande
  4:12
7.Derroche
  3:36
8.Vida
  4:09
9.Caballo viejo / Bamboleo
  4:40
10.A media luz
  2:42
11.Willie Nelson & Julio Iglesias - Spanish Eyes
  3:35
12.Caminito
  2:28
13.And I Love Her
  3:12
14.La cumparsita
  2:35
15.Julio Iglesias & Pedro Vargas - Felicidades
  3:48
16.Volver
  3:33
17.Ni te tengo, ni te olvido
  4:01
18.Me va, me va
  4:41
19.Preguntale
  4:53
20.Voy a perder la cabeza por tu amor
  4:56
21.Yesterday When I Was Young
  3:09
CD 5:
1.Volver a empezar (Begin The Beguine)
  4:43
2.Julio Iglesias feat. Stevie Wonder - My Love
  5:39
3.Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)
  3:21
4.Ron y Coca-Cola
  3:31
5.Vaya con Dios
  3:07
6.Lo mejor de tu vida
  4:48
7.Guajira / Oye como va
  3:56
8.Corazón de papel
  3:58
9.When I Need You
  4:19
10.Charles Aznavour & Julio Iglesias - Que c'est triste Venise
  3:14
11.A veces tú, a veces yo
  2:52
12.Baila morena
  3:50
13.El bacalao
  4:33
14.Sono io
  4:20
15.Momentos
  3:34
16.La empalizada
  3:37
17.Pajaro Chogüi
  3:06
18.Un día tú, un día yo
  3:03
19.Julio Iglesias & Miranda Rijnsburger - Silent Night, Holy Night
  2:20
20.Où est passée ma Bohème? [Quiereme mucho]
  3:54
21.Julio Iglesias & Jan Smit - To All The Girls I've Loved Before [Live]
  3:11
Extras:
Inclusief biografie
   

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

De ... 100

De Bauer 100 (Frans Bauer)
De Elvis 100 (Elvis Presley)
De Julio 100 (Julio Iglesias)

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?