Julio Iglesias - De Julio 100

Cover Julio Iglesias - De Julio 100
CD
Sony 88985456842

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/09/2018 (Positie 68)
Laatste week notering:29/09/2018 (Positie 68)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14740 (33 Punten)
Combialbum:29/09/2018 / Piek: 84 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 1
be  Piek: 64 / Weken: 9 (V)

Tracks

07/09/2018
CD Sony 88985456842 (Sony) / EAN 0889854568429
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Quiereme mucho
  4:04
2.Un canto a Galicia (Galician Version)
  3:50
3.Julio Iglesias & Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before
  3:32
4.Milonga (Medley): Milonga sentimental, Vivo
  4:05
5.Pauvres diables
  2:58
6.Amor, amor, amor
  3:21
7.Julio Iglesias con Eros Ramazzotti - La media vuelta
  3:18
8.De niña a mujer
  3:05
9.Corazón partío
  4:50
10.Hey (Spanish Version)
  5:06
11.Julio Iglesias feat. Sting - Fragile
  4:22
12.Paloma blanca
  2:55
13.Si el amor llama a tu puerta
  3:36
14.El amor [La tendresse]
  3:02
15.Julio Iglesias con Juan Luis Guerra - Júrame
  4:07
16.Viens m'embrasser [Abrázame]
  3:31
17.La nave del olvido
  4:14
18.Moonlight Lady
  4:08
19.Moralita (La gota fría)
  3:34
20.Brasil (Medley)
  7:11
CD 2:
1.Quiero
  2:49
2.Julio Iglesias & Diana Ross - All Of You
  4:00
3.Un sentimental [I Am Sentimental]
  4:01
4.Careless Whisper
  4:34
5.Por un poco de tu amor
  2:57
6.Nana Mouskouri & Julio Iglesias - Se que volveras
  4:21
7.Ae, ao
  4:20
8.33 años
  3:35
9.De domingo a domingo
  3:22
10.Always On My Mind
  3:44
11.Por una mujer
  4:53
12.Julio Iglesias feat. Art Garfunkel - Let It Be Me
  3:06
13.El día que me quieras
  3:02
14.Isla en el sol [Island In The Sun]
  3:21
15.La paloma
  4:56
16.Crazy In Love
  3:33
17.Morriñas
  3:28
18.Por el amor de una mujer
  3:52
19.Can't Help Falling In Love
  3:20
20.Julio Iglesias & Plácido Domingo - Soñadores de España
  5:26
CD 3:
1.Quiereme [baseada en Las Danzas Polovtsianas de "El Principe Igor"]
  2:45
2.I've Got You Under My Skin
  4:02
3.Frank Sinatra & Julio Iglesias - Summer Wind
  2:31
4.La carretera
  4:53
5.Crazy
  3:16
6.Ce qui me manque
  3:28
7.A flor de piel
  3:42
8.Nathalie
  3:53
9.Julio Iglesias & Stephanie Spruill - As Time Goes By (Live) [from the motion picture "Casablanca"]
  3:37
10.Por ella [Because Of Her]
  4:03
11.Agua dulce, agua salá
  4:24
12.99 Miles From L.A.
  4:10
13.Amantes [Lovers]
  3:12
14.Bambou Medley [Il tape sur des bambous/Jamaica]
  3:49
15.Esos amores
  3:44
16.Échame a mí la culpa
  3:02
17.Me olvidé de vivir
  4:47
18.Todo el amor que te hace falta
  5:17
19.Vincent (Starry Starry Night)
  4:17
20.Caruso
  5:49
CD 4:
1.Manuela
  3:33
2.Julio Iglesias & Dolly Parton - When You Tell Me That You Love Me
  4:01
3.Aimer la vie [Soy un truhán, soy un señor]
  3:16
4.Gozar la vida
  3:46
5.Con la misma piedra
  3:58
6.Nana Mouskouri & Julio Iglesias - Grande, grande, grande
  4:12
7.Derroche
  3:36
8.Vida
  4:09
9.Caballo viejo / Bamboleo
  4:40
10.A media luz
  2:42
11.Willie Nelson & Julio Iglesias - Spanish Eyes
  3:35
12.Caminito
  2:28
13.And I Love Her
  3:12
14.La cumparsita
  2:35
15.Julio Iglesias & Pedro Vargas - Felicidades
  3:48
16.Volver
  3:33
17.Ni te tengo, ni te olvido
  4:01
18.Me va, me va
  4:41
19.Preguntale
  4:53
20.Voy a perder la cabeza por tu amor
  4:56
21.Yesterday When I Was Young
  3:09
CD 5:
1.Volver a empezar (Begin The Beguine)
  4:43
2.Julio Iglesias feat. Stevie Wonder - My Love
  5:39
3.Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)
  3:21
4.Ron y Coca-Cola
  3:31
5.Vaya con Dios
  3:07
6.Lo mejor de tu vida
  4:48
7.Guajira / Oye como va
  3:56
8.Corazón de papel
  3:58
9.When I Need You
  4:19
10.Charles Aznavour & Julio Iglesias - Que c'est triste Venise
  3:14
11.A veces tú, a veces yo
  2:52
12.Baila morena
  3:50
13.El bacalao
  4:33
14.Sono io
  4:20
15.Momentos
  3:34
16.La empalizada
  3:37
17.Pajaro Chogüi
  3:06
18.Un día tú, un día yo
  3:03
19.Julio Iglesias & Miranda Rijnsburger - Silent Night, Holy Night
  2:20
20.Où est passée ma Bohème? [Quiereme mucho]
  3:54
21.Julio Iglesias & Jan Smit - To All The Girls I've Loved Before [Live]
  3:11
Extras:
Inclusief biografie
   

Julio Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un canto a Galicia01/07/1972119
Manuela17/05/1975193
Quiero21/02/197686
Por un poco de tu amor14/04/1979259
Quiereme mucho28/07/1979118
Quiereme08/12/1979168
Un sentimental14/06/1980258
Amor de mis amores (Que nadie sepa mis sufrir)01/08/1981296
Begin The Beguine (Volver a empezar)02/01/1982443
Amor30/10/1982432
To All The Girls I've Loved Before (Julio Iglesias & Willie Nelson)07/04/1984311
All Of You (Julio Iglesias & Diana Ross)07/07/1984710
My Love (Julio Iglesias feat. Stevie Wonder)11/06/1988169
Ae, ao10/09/1988765
Caballo viejo / Bamboleo07/10/1989834
Milonga sentimental13/06/19921012
Crazy30/07/1994325
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
Gozar la vida05/08/2000664
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El amor27/03/1976139
A mis 33 años05/05/1979823
Emociones23/06/1979135
The 24 Greatest Songs03/11/1979151
Hey!24/05/1980525
De niña a mujer13/06/1981718
Momentos09/10/19822413
1100 Bel Air Place01/09/1984313
Libra31/08/1985156
Non Stop04/06/19882315
Raices17/06/1989730
Starry Night17/11/1990426
Calor23/05/1992124
Crazy28/05/1994734
La carretera15/07/1995816
Tango30/11/19961639
My Life - The Greatest Hits10/10/19982617
Noche de cuatro lunas01/07/2000918
Love Songs05/07/20031811
Divorcio15/11/20033816
Romantic Classics23/09/20062716
The Dutch Collection23/07/2011314
The Spanish Collection27/09/201417
México03/10/2015641
De Julio 10029/09/2018681
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?