Julian Thomas - My Friend

Cover Julian Thomas - My Friend
Cover

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Julian Thomas
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/02/2004 (Positie 75)
Laatste week notering:01/05/2004 (Positie 55)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:7570 (568 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 10

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59100 Love Songs [2008]Sony BMG
88697176772
Compilatie
CD
23/06/2008

Julian Thomas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Friend28/02/20043110
Me08/10/20054210
Lucky Day25/02/2006943
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Julian Thomas29/10/2005449
35 Some Months28/02/2009921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

naamloos
***
Zeer bescheiden hit. Toch zeker geen slechte plaat.

Snormobiel Beusichem
******
▒ Prachtige ballad van de nu 35 jarige zanger met één hand "Sjefke Backbier", alias "Julian Thomas" uit februari 2004 !!! Jammer dat we tegenwoordig zo weinig van hem horen ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?