Julia Michaels feat. Niall Horan - What A Time

Charts

Single Tip:22/05/2021 / Piek: 4 / Weken: 10
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/01/2019
Digital Republic - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.What A Time
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53What A TimeRepublic
-
Single
Digital
25/01/2019

Julia Michaels   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Carry Me (Kygo feat. Julia Michaels)24/09/2016814
Issues04/02/20172031
I Miss You (Clean Bandit feat. Julia Michaels)18/11/20171032
Heaven10/03/2018586
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Hurt Somebody (Noah Kahan & Julia Michaels)11/08/20183321
If The World Was Ending (JP Saxe feat. Julia Michaels)04/01/20202531
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Inner Monologue Part 206/07/2019551
 

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
Our Song (Anne-Marie & Niall Horan)24/07/2021961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.64Julia Michaels feat. Niall Horan - What A Time (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Een dikke voldoende voor dit duet.

gherkin
****
Julia Michaels en Niall Horan zorgen hier samen nog wel voor iets dat in orde is hoor. Wat mij betreft dus ook wel dat voldoende waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?