Julia Michaels feat. Niall Horan - What A Time

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

25/01/2019
Digital Republic - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.What A Time
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53What A TimeRepublic
-
Single
Digital
25/01/2019

Julia Michaels   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Carry Me (Kygo feat. Julia Michaels)24/09/2016814
Issues04/02/20172031
I Miss You (Clean Bandit feat. Julia Michaels)18/11/20171032
Heaven10/03/2018586
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Hurt Somebody (Noah Kahan & Julia Michaels)11/08/20183321
If The World Was Ending (JP Saxe feat. Julia Michaels)04/01/20202527
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Inner Monologue Part 206/07/2019551
 

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6Julia Michaels feat. Niall Horan - What A Time (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Een dikke voldoende voor dit duet.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?