Juice WRLD & Marshmello - Come & Go

Cover Juice WRLD & Marshmello - Come & Go
Digital Explicit
Joytime / Grade A / Interscope 20UMGIM56797
Cover Juice WRLD & Marshmello - Come & Go
Digital
Joytime / Grade A / Interscope 20UMGIM56798

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Marshmello
Jarad Higgins
Producer:Marshmello
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/07/2020 (Positie 27)
Laatste week notering:19/09/2020 (Positie 96)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:13716 (297 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 18
de  Piek: 38 / Weken: 17
at  Piek: 15 / Weken: 23
fr  Piek: 146 / Weken: 1
nl  Piek: 27 / Weken: 10
be  Piek: 47 / Weken: 1 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 7 / Weken: 18
fi  Piek: 18 / Weken: 2
no  Piek: 9 / Weken: 15
dk  Piek: 15 / Weken: 7
it  Piek: 94 / Weken: 4
pt  Piek: 46 / Weken: 20
au  Piek: 4 / Weken: 21
nz  Piek: 8 / Weken: 10

Tracks

09/07/2020
Digital Joytime / Grade A / Interscope 20UMGIM56798 (UMG)
09/07/2020
Explicit - Digital Joytime / Grade A / Interscope 20UMGIM56797 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Come & Go
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Come & GoJoytime / Grade A / Interscope
20UMGIM56798
Single
Digital
09/07/2020
3:25Legends Never Die [Explicit, 21 Track Version]Grade A / Interscope
20UMGIM58295
Album
Digital
10/07/2020
3:25Legends Never DieGrade A / Interscope
B0032833-02
Album
CD
25/09/2020
3:21Now That's What I Call Music! 76 [US]Universal
B0032888-02
Compilatie
CD
23/10/2020

Marshmello   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Silence (Marshmello feat. Khalid)26/08/20171131
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Friends (Marshmello & Anne-Marie)17/02/2018427
Everyday (Logic & Marshmello)17/03/2018642
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Here With Me (Marshmello feat. Chvrches)30/03/20194213
Be Kind (Marshmello & Halsey)09/05/20203415
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Leave Before You Love Me (Marshmello x Jonas Brothers)12/06/2021641
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joytime III13/07/2019731
 

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811158
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193108
Legends Never Die18/07/2020248
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Juice WRLD & Marshmello - Come & Go (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
**
Really misses the mark and it's all down to the production which is of course completely out of place. One of the lowlights of the album.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?