Juice WRLD - Fighting Demons

Cover Juice WRLD - Fighting Demons
Digital Explicit
Grade A / Interscope 21UM1IM54282
Cover Juice WRLD - Fighting Demons
Digital
Grade A / Interscope 21UM1IM54284

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/12/2021 (Positie 5)
Laatste week notering:22/01/2022 (Positie 44)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:6398 (451 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 4
de  Piek: 21 / Weken: 6
at  Piek: 12 / Weken: 4
fr  Piek: 102 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 6
be  Piek: 10 / Weken: 6 (V)
  Piek: 83 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 13 / Weken: 2
fi  Piek: 10 / Weken: 5
no  Piek: 5 / Weken: 6
dk  Piek: 6 / Weken: 5
it  Piek: 51 / Weken: 1
es  Piek: 96 / Weken: 1
au  Piek: 7 / Weken: 6
nz  Piek: 4 / Weken: 6

Tracks

10/12/2021
Explicit - Digital Grade A / Interscope 21UM1IM54282 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Burn
  3:37
2.Already Dead
  3:51
3.You Wouldn't Understand
  2:50
4.Juice WRLD & Justin Bieber - Wandered To LA
  3:08
5.Eminem - Eminem Speaks
  2:13
6.Rockstar In His Prime
  3:00
7.Doom
  3:37
8.Go Hard
  2:14
9.Juice WRLD Speaks
  1:29
10.Not Enough
  2:51
11.Juice WRLD, Polo G & Trippie Redd - Feline
  3:32
12.Relocate
  3:28
13.Juice WRLD Speaks 2
  3:11
14.Until The Plug Comes Back Around
  2:53
15.From My Window
  3:07
16.Juice WRLD, Suga & BTS - Girl Of My Dreams
  3:46
17.Feel Alone
  3:50
18.My Life In A Nutshell
  3:09
   
10/12/2021
Digital Grade A / Interscope 21UM1IM54284 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
Wandered To LA (Juice WRLD / Justin Bieber)11/12/2021892
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811189
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020280
Fighting Demons18/12/202156
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Juice WRLD - Fighting Demons (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?