Juice WRLD - Already Dead

Cover Juice WRLD - Already Dead
Digital Explicit
Grade A / Interscope 21UM1IM38161
Cover Juice WRLD - Already Dead
Digital
Grade A / Interscope 21UM1IM38160

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2021 (Positie 46)
Laatste week notering:20/11/2021 (Positie 46)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22155 (55 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 2
de  Piek: 21 / Weken: 2
at  Piek: 24 / Weken: 1
nl  Piek: 46 / Weken: 1
se  Piek: 44 / Weken: 1
no  Piek: 38 / Weken: 1
dk  Piek: 37 / Weken: 1
pt  Piek: 59 / Weken: 2
au  Piek: 29 / Weken: 1
nz  Piek: 30 / Weken: 1

Tracks

12/11/2021
Explicit - Digital Grade A / Interscope 21UM1IM38161 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Already Dead
  3:51
   
12/11/2021
Digital Grade A / Interscope 21UM1IM38160 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Already Dead
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Already Dead [Explicit]Grade A / Interscope
21UM1IM38161
Single
Digital
12/11/2021
3:51Already DeadGrade A / Interscope
21UM1IM38160
Single
Digital
12/11/2021

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811183
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020273
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44Juice WRLD - Already Dead (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
***
The consistent milking of his catalogue with this going for such a specific angle doesn't make this any more cheerful. Not good but not awful.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?