Journey - Ecl1ps3

Cover Journey - Ecl1ps3
CD
Nomota N0104 (us)
CD
Nexus KICP-1565 (jp)

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/2011 (Positie 44)
Laatste week notering:18/06/2011 (Positie 88)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12415 (76 Punten)
Alternative:04/06/2011 / Piek: 12 / Weken: 3
Combialbum:04/06/2011 / Piek: 57 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 3
de  Piek: 14 / Weken: 3
at  Piek: 56 / Weken: 1
nl  Piek: 44 / Weken: 3
se  Piek: 24 / Weken: 4

Tracks

24/05/2011
CD Nomota N0104 [us] / EAN 0698268750104
Toon detailsAlles beluisteren
1.City Of Hope
  6:02
2.Edge Of The Moment
  5:26
3.Chain Of Love
  6:10
4.Tantra
  6:27
5.Anything Is Possible
  5:21
6.Resonate
  5:11
7.She's A Mystery
  6:40
8.Human Feel
  6:43
9.Ritual
  4:56
10.To Whom It May Concern
  5:15
11.Someone
  4:34
12.Venus
  3:34
   
27/05/2011
CD Nexus KICP-1565 [jp] / EAN 4988003405700
Toon detailsAlles beluisteren
1.City Of Hope
  6:02
2.Edge Of The Moment
  5:26
3.Chain Of Love
  6:10
4.Tantra
  6:27
5.Anything Is Possible
  5:21
6.Resonate
  5:11
7.She's A Mystery
  6:40
8.Human Feel
  6:43
9.Ritual
  4:56
10.To Whom It May Concern
  5:15
11.Someone
  4:34
12.Venus
  3:34
Bonus Track
13.Don't Stop Believing (Live)
7:12
   
03/06/2011
LP Frontiers FRLP517 [it] / EAN 8024391051757
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.City Of Hope
  6:02
2.Edge Of The Moment
  5:26
3.Chain Of Love
  6:10
4.Tantra
  6:27
5.Anything Is Possible
  5:21
6.Resonate
  5:11
LP 2:
1.She's A Mystery
  6:40
2.Human Feel
  6:43
3.Ritual
  4:56
4.To Whom It May Concern
  5:15
5.Someone
  4:34
6.Venus
  3:34
   

Journey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Stop Believing06/02/1982503
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Raised On Radio10/05/1986493
Trial By Fire16/11/1996892
Revelation14/06/2008516
Ecl1ps304/06/2011443
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Manila [DVD]20/02/2010172
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?