José [NL] - Secret Love

Cover José [NL] - Secret Love
7" Single
Carrere 221.011

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Paul Francis Webster
Sammy Fain
Producer:Pim Koopman
Coverversie van:Doris Day - Secret Love
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/09/1982 (Positie 27)
Laatste week notering:23/10/1982 (Positie 35)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10853 (396 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 5
be  Piek: 4 / Weken: 8 (V)

Tracks

1982
7" Single Carrere 221.011
Toon detailsAlles beluisteren
1.Secret Love
  3:04
2.Mr. Jones
3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Secret LoveCarrere
221.011
Single
7" Single
1982
3:0325 jaar na WaldolalaUSM
9800145
Album
CD
13/10/2003

José [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm So Sorry26/12/1981395
I Will Follow Him05/06/1982211
Secret Love25/09/1982145
The Good Times04/12/1982373
I Can Hear Music05/03/1983481
So Long, Marianne (José & Ron Brandsteder)18/02/198468
Time Goes By21/04/1984164
Cassandra (Bonnie & José)30/06/1984198
Zoals vrienden doen (Bonnie & José)06/07/1985189
Waarom (Bonnie & José met Ron Brandsteder)14/12/1985356
I Will Follow Him 2005 Version18/02/2006901
Be My Baby (Anny & José)20/06/2009921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herinnering (Bonnie & José)25/01/1986731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/04/2005 03:54
Richard (NL)
*****
Good song.
23/06/2007 16:18
Snormobiel Beusichem
****
▓ Helemaal geen onaardige plaat van "José" uit begin september 1982 !!! "José Hoebee" is een Nederlandse zangeres, wier echte naam "José van de Wijdeven" luidt !!! Ook is ze een tijd lang door het leven gegaan als "José Andreoli" !!! (NL Top 40: 6 wk / # 11) !!!


LUVSTUFF
*****
Leuke opvolger van 'I will follow him'.
Goede cover van Doris Day. Mooi gezongen in een eigentijds arrangement!

Topbart
****
leuke opvolger van ''I will follow him''

Jeroen68
***
Opvolger van I will follow him mist klasse. Best leuk, meer niet.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?