José [NL] - I Will Follow Him 2005 Version

Cover José [NL] - I Will Follow Him 2005 Version
Cover

Nummer

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/02/2006 (Positie 90)
Laatste week notering:18/02/2006 (Positie 90)
Piekpositie:90 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23942 (11 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 90 / Weken: 1

José [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm So Sorry26/12/1981395
I Will Follow Him05/06/1982211
Secret Love25/09/1982145
The Good Times04/12/1982373
I Can Hear Music05/03/1983481
So Long, Marianne (José & Ron Brandsteder)18/02/198468
Time Goes By21/04/1984164
Cassandra (Bonnie & José)30/06/1984198
Zoals vrienden doen (Bonnie & José)06/07/1985189
Waarom (Bonnie & José met Ron Brandsteder)14/12/1985356
I Will Follow Him 2005 Version18/02/2006901
Be My Baby (Anny & José)20/06/2009921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herinnering (Bonnie & José)25/01/1986731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bjornieboy
****
Blijft een leuk nummer al vind ik haar eerdere versie beter, deze is een beetje ge-overproduceerd.

Bearcat
****
aardige remix maar ook ik vind haar "originele" versie beter
Laatst gewijzigd: 15/09/2013 00:12

Snormobiel Beusichem
***
▒ Overbodige cover van haar coverhit uit de zomer van 1982 door de nu inmiddels 59 jarige Nederlandse zangeres: "Josina (José) van de Wijdeven", alias "José Hoebee" !!! Werd door het Nederlandse publiek ook niet erg gewaardeerd !!! Het instrumentale origineel uit 1962 van "Paul Mauriat" blijft natuurlijk groots ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?