Jordymone9 / Jack / COR - The Same

Cover Jordymone9 / Jack / COR - The Same
Digital
Top Notch 20UMGIM93072 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:31/10/2020 / Piek: 22 / Weken: 1

Tracks

22/10/2020
Digital Top Notch 20UMGIM93072 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Same
3:39
2.The Same (Instrumental)
3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39The SameTop Notch
20UMGIM93072
Single
Digital
22/10/2020
Instrumental3:40The SameTop Notch
20UMGIM93072
Single
Digital
22/10/2020

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022307
Liegen (Jack & Josylvio)30/07/2022287
10 Racks (Esko / Jack / Yssi SB / Josylvio)03/09/2022551
Slaap!24/09/2022651
Oyster Club (Jack feat. Emms)24/09/2022911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
Waterman24/09/202238
 

Jordymone9   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niks voor niks (Jordymone9 feat. Hef)19/06/2021683
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take Risk28/11/2020681
Echte werkers03/07/2021512
 

COR [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soms (Hef feat. COR)26/12/2020581
Thuis kom (COR / Idaly)06/02/2021631
Jungle (COR x Reverse)10/07/20211001
Alles wat ik wil (COR & Reverse, Idaly & Ronnie Flex)31/07/2021941
Hier ver vandaan (COR & Reverse feat. Frenna)16/10/2021671
Jongen van de straat (COR x Boef x Mula B)17/09/2022411
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Weg van hier06/03/2021212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Jordymone9 / Jack / COR - The Same (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. .. . . /
. . . . . . /.__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. ./
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps, ja steeds maar hetzelfde !!! Afschieten naar de maan 🙈 !!! Geen woorden over vuil maken 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?