Jonathan Jeremiah - Horsepower For The Streets

Cover Jonathan Jeremiah - Horsepower For The Streets
Digital
Play It Again Sam 5400863081317

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2022 (Positie 44)
Laatste week notering:17/09/2022 (Positie 44)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14219 (57 Punten)
Vinyl 33:17/09/2022 / Piek: 11 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 63 / Weken: 1
fr  Piek: 191 / Weken: 1
nl  Piek: 44 / Weken: 1
be  Piek: 123 / Weken: 1 (V)
  Piek: 142 / Weken: 1 (W)

Tracks

09/09/2022
CD Play It Again Sam PIASD5069CD (PIAS) / EAN 5400863081294
09/09/2022
Digital Play It Again Sam 5400863081317 (PIAS) / EAN 5400863081317
Toon detailsAlles beluisteren
1.Horsepower For The Streets
  2:23
2.You Make Me Feel This Way
  3:28
3.Cut A Black Diamond
  3:37
4.Small Mercies
  3:41
5.The Rope
  2:56
6.Restless Heart
  3:05
7.Youngblood
  3:34
8.Ten-Storey Falling
  4:16
9.Early Warning Sign
  3:18
10.Lucky
  3:32
11.Sirens In The Silence
  3:42
   
09/09/2022
LP Play It Again Sam PIASD5069LP (PIAS) / EAN 5400863081300
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jonathan Jeremiah   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost27/11/2010477
Happiness09/04/20113810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Solitary Man09/04/2011347
Gold Dust (Jonathan Jeremiah with The Metropole Orkest)27/10/2012124
Oh Desire04/04/20153110
Good Day08/09/2018252
Horsepower For The Streets17/09/2022441
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Jonathan Jeremiah - Horsepower For The Streets (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Hier vinden we nog wel goede muziek terug. Dus dan krijgt dit album een voldoende.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?