Jonas Brothers feat. Karol G - X

Cover Jonas Brothers feat. Karol G - X
Digital XV
Republic 20UMGIM25072

Charts

Binnenkomst:13/06/2020 (Positie 100)
Laatste week notering:19/09/2020 (Positie 48)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:4476 (843 Punten)
Airplay:06/06/2020 / Piek: 3 / Weken: 16
Single Tip:23/05/2020 / Piek: 20 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 79 / Weken: 1
nl  Piek: 28 / Weken: 15
be  Piek: 19 / Weken: 17 (V)
  Tip (W)
pt  Piek: 155 / Weken: 1

Tracks

15/05/2020
XV - Digital Republic 20UMGIM25072 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.X
  3:05
2.Jonas Brothers - Five More Minutes
  2:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05X [XV]Republic
20UMGIM25072
Single
Digital
15/05/2020
3:04Hitzone 94Sony
19439776472
Compilatie
CD
03/07/2020
3:05Bravo Hits 110Warner
5054197-0800-3
Compilatie
CD
31/07/2020

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193519
Like It's Christmas28/12/2019831
What A Man Gotta Do25/01/20203721
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/20202815
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/2019825
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Karol G   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
China (Anuel AA / Daddy Yankee / Karol G / Ozuna / J Balvin)03/08/20192713
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/20202815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.7Jonas Brothers feat. Karol G - X (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Tot nu toe is de comeback van de Jonas Brothers zeker wel een succesverhaal te noemen en het zou mij niet verbazen als het nog niet gedaan is. Ook deze X zou normaal wel moeten kunnen scoren want het is nog wel een fijn klinkend stukje muziek geworden.

DubNazX
*****
Date de sortie d'origine : 14 mai 2020
De l'album → NRJ Holiday Hits 2020
"..You won’t be lonely tonight/..Vy sʹohodni ne budete samotnimy"
Album by Jonas Brothers → XV
De l'album → Les hits Prime Music
"X" is a song by American pop rock band Jonas Brothers
Colombian reggaeton singer and songwriter Karol G
Genres: Pop
Label: Republic Records
Copyright: ℗© 2020 Jonas Brothers Recording
Copyright: Universal Music Group, Republic Records
Written by Joe Jonas, Kevin Jonas, Nick Jonas, Ali Tamposi, KAROL G & Shellback

De l'album → Digster Pop Sommerhits
Hitzone 94

WendyT
****
Het resultaat van de samenwerking tussen Jonas Brothers en Karol G. mag best geslaagd genoemd worden. Resultaat is immers een vrolijke song.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?