Jonas Brothers feat. Karol G - X

Cover Jonas Brothers feat. Karol G - X
Digital XV
Republic 20UMGIM25072

Charts

Binnenkomst:13/06/2020 (Positie 100)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 44)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18497 (130 Punten)
Airplay:06/06/2020 / Piek: 17 / Weken: 5
Single Tip:23/05/2020 / Piek: 20 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 79 / Weken: 1
nl  Piek: 44 / Weken: 4
be  Piek: 32 / Weken: 6 (V)
  Tip (W)
pt  Piek: 155 / Weken: 1

Tracks

15/05/2020
XV - Digital Republic 20UMGIM25072 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.X
  3:05
2.Jonas Brothers - Five More Minutes
2:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05X [XV]Republic
20UMGIM25072
Single
Digital
15/05/2020

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193519
Like It's Christmas28/12/2019831
What A Man Gotta Do25/01/20203721
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/2020444
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/2019825
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Karol G   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
China (Anuel AA / Daddy Yankee / Karol G / Ozuna / J Balvin)03/08/20192713
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/2020444
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Jonas Brothers feat. Karol G - X (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Tot nu toe is de comeback van de Jonas Brothers zeker wel een succesverhaal te noemen en het zou mij niet verbazen als het nog niet gedaan is. Ook deze X zou normaal wel moeten kunnen scoren want het is nog wel een fijn klinkend stukje muziek geworden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?