Jonas Brothers - Who's In Your Head

Cover Jonas Brothers - Who's In Your Head
Digital
Republic 21UM1IM07616

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:25/09/2021 / Piek: 32 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 33 / Weken: 1 (V)

Tracks

17/09/2021
Digital Republic 21UM1IM07616 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who's In Your Head
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Who's In Your HeadRepublic
21UM1IM07616
Single
Digital
17/09/2021

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193519
Like It's Christmas28/12/2019831
What A Man Gotta Do25/01/20203721
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/20202822
Leave Before You Love Me (Marshmello x Jonas Brothers)12/06/20213019
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/2019825
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Jonas Brothers - Who's In Your Head (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Zoals de meeste nieuwe nummers van deze Jonas Brothers is deze toch ook niet zo bijzonder zwak.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?