Jonas Brothers - Who's In Your Head

Cover Jonas Brothers - Who's In Your Head
Digital
Republic 21UM1IM07616

Charts

Binnenkomst:13/11/2021 (Positie 99)
Laatste week notering:20/11/2021 (Positie 96)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:26127 (7 Punten)
Airplay:25/09/2021 / Piek: 19 / Weken: 9
Single Tip:23/10/2021 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 2
be  Piek: 30 / Weken: 8 (V)

Tracks

17/09/2021
Digital Republic 21UM1IM07616 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who's In Your Head
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Who's In Your HeadRepublic
21UM1IM07616
Single
Digital
17/09/2021
3:03The Dome Vol. 100Polystar
060075395509
Compilatie
CD
26/11/2021
3:03Megahits 2022 - Die ErstePolystar
0600753957080
Compilatie
CD
17/12/2021
3:02Now That's What I Call Music! 81 [US]Legacy
19439926682
Compilatie
CD
28/01/2022
3:02Toggo Music Nr. 60Nitron
19439989692
Compilatie
CD
25/02/2022

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193519
Like It's Christmas28/12/2019831
What A Man Gotta Do25/01/20203721
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/20202822
Leave Before You Love Me (Marshmello x Jonas Brothers)12/06/20213024
Who's In Your Head13/11/2021962
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/2019825
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73Jonas Brothers - Who's In Your Head (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Zoals de meeste nieuwe nummers van deze Jonas Brothers is deze toch ook niet zo bijzonder zwak.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?